• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

CRF450R

CRF450RX

CRF450RL

CRF450X

CRF450R-S

CRF450R Works Edition

Νέα Honda CRF450 2022 - Παρουσιάστηκαν

 

Στην αποκάλυψη των νέων motocross μοτοσυκλετών για το 2022 προχώρησε η Honda Αμερικής – Δείτε τα νέα μοντέλα εδώ…

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

HONDA: sh350i διαχρονική αξία σε άλλο επίπεδο

Οι Motocross και Enduro αγωνιστικές μοτοσυκλέτες είναι γνωστό ότι ανανεώνονται πολύ νωρίς μέσα στο έτος, για το επόμενο και τώρα η Honda παρουσιάζει την νέα οικογένεια CRF450 για το… 2022, από τις αρχές του Μαρτίου! Πέρα από το φαινόμενο που επεκτείνεται και σε άλλες κατηγορίες οχημάτων όσο περνάει ο καιρός, ας ρίξουμε μια ματιά στα ίδια τα μοντέλα.
 
Οι νέες μοτοσυκλέτες της σειράς είναι οι CRF450R, RX, RL, R-S, X και η έκδοση CRF450RWE Works Edition, η οποία είναι ακόμη περισσότερο προετοιμασμένη για αγώνες διεθνούς επιπέδου.
 
Η CRF450R για το 2022 λαμβάνει νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις για καλύτερη οδηγική ισορροπία, όπως επίσης και μικρορυθμίσεις στην ECU για ομαλότερη λειτουργία στις χαμηλότερες στροφές. Η έκδοση Works Edition επωφελείται από τις ίδιες αναβαθμίσεις, αλλά και χρυσό πιρούνι Showa, σιγαστήρα Yoshimura και καμπάνα συμπλέκτη Hinson. Οι μοτοσυκλέτες στοχεύουν στην χρήση Supercross.
 
Η έκδοση CRF450RX, που απευθύνεται σε αγώνες κλειστής διαδρομής εκτός δρόμου, εξοπλίζεται με ειδικές ρυθμίσεις στην ECU και την ανάρτηση, αλλά και τροχό 18 ιντσών πίσω, πλαϊνό σταντ και χούφτες.
 
Στην γκάμα επιστρέφει και η Honda CRF450X, ενώ η CRF450RL έρχεται ως αντικαταστάτης της 450L, φέροντας επεμβάσεις που την κάνουν κατάλληλη και για χρήση δρόμου. Παράλληλα, μια πιο προσιτή έκδοση της CRF450R ονόματι CRF450R-S, γίνεται διαθέσιμη. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την διάθεση των μοντέλων και στις αγορές της Ευρώπης.