Νέα Harley-Davidson Electra Glide Standard

«Επιστροφή στα βασικά» για την Harley-Davidson, που παρουσίασε την νέα Electra Glide Standard, χωρίς οθόνη και infotainment! Δείτε περισσότερα…

Μια μάρκα πιστή στις παραδόσεις της και στους «πουρίστες» του μοτοσυκλετισμού,  η Harley-Davidson παρουσίασε την νέα Electra Glide Standard, μια έκδοση της μοτοσυκλέτας που είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμηθεί από πολλούς. Ο λόγος; Η απλότητα του εξοπλισμού της.

Πιο συγκεκριμένα, η Standard δεν φέρει σύστημα Infotainment με οθόνη, όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα μοντέλα της H-D και όχι μόνο. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία του Miwaukee θέλει να προσφέρει την «αυθεντική εμπειρία τουρισμού με μοτοσυκλέτα» στους αναβάτες που θα την επιλέξουν. Μπροστά του, ο αναβάτης έχει μόνο την χαρακτηριστική τετράδα αναλογικών οργάνων, που εξοπλίζει τις τουριστικές Harley.

Στη φιλοσοφία αυτή συμφωνεί και το φινίρισμα της μοτοσυκλέτας σε μαύρο χρώμα, ενώ η παρουσία χαρακτηριστικών Harley στοιχείων όπως η μεγάλη μάσκα «νυχτερίδα», οι βαλίτσες στα πλάγια, οι εξατμίσεις, τα μαρσπιέ, η εμφάνιση του κινητήρα και το στρατηγικά τοποθετημένο χρώμιο, τονίζουν την ταυτότητά του.

Η μοτοσυκλέτα θα εξοπλίζεται με τον κινητήρα Miwaukee-8 107, ο οποίος έχει χωρητικότητα 1.746 κ.εκ, ενώ ο εξοπλισμός του μοντέλου περιλαμβάνει ABS, φρένα της Brembo, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις πίσω και πιρούνι Showa SDBV, αλλά και cruise control για άνετο ταξίδι σε σταθερή ταχύτητα.

Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες, για την διάθεση του μοντέλου στην χώρα μας αλλά και την τιμή του, η οποία στο εξωτερικό ανακοινώνεται στην τάξη των 25.000 ευρώ περίπου.