Αυτό είναι το νέο Benelli BN125.

Νέα Benelli BN125

Ένα καινούργιο μοντέλο μικρού κυβισμού από την Benelli παρουσιάστηκε στην Ιταλία – Πόσο κοστίζει; Δείτε εδώ!

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli συνεχίζει τα ανοίγματα σε περισσότερες κατηγορίες μοτοσυκλέτας και αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής, είναι και το νέο BN125 που βλέπετε εδώ. Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα που απευθύνεται ξεκάθαρα σε ιδιοκτήτες διπλώματος A1 με τα 125 κυβικά του κινητήρα του.

Ο εν λόγω αερόψυκτος μονοκύλινδρος, αποδίδει 11,1 ίππους και 1 kgm ροπής, θα έχει 4βάλβιδη κεφαλή και θα τροφοδοτείται με ηλεκτρονικό ψεκασμό. Το κιβώτιο ταχυτήτων με το οποίο θα συνδυάζεται, θα είναι 5 σχέσεων.

Το νέο BM125 θα διατηρεί τον νεανικό, σπορ χαρακτήρα των 251 και 301, φέροντας ατσάλινο πλαίσιο-χωροδικτύωμα και ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός διαμέτρου 35 χιλιοστών. Τα φρένα θα έχουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης, με τριπίστονη και μονοπίστονη δαγκάνα για εμπρός και πίσω αντίστοιχα και δίσκους 260 και 240 χιλιοστών.

Το μοντέλο έγινε γνωστό, ότι θα διατεθεί στην γείτονα χώρα στην τιμή των 2.390 ευρώ, που θεωρείται άκρως ανταγωνιστική για τα δεδομένα της κατηγορίας. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες, για πιθανή έλευσή του και στην χώρα μας.
 

  • ¶ρης

    Ενδιαφέρομαι για την υπέροχη αυτή μηχανή! Υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη για την έλευση του στην Ελλάδα; Έχει καθυστερήσει καθότι διάβασα για έλευση στις αρχές του 18', ωστόσο δεν έχω ανακαλύψει κάποια ενημέρωση.

      8