Αυτό είναι το Aprilia GPR 250

Αυτό είναι το Aprilia GPR 250

Αυτό είναι το Aprilia GPR 250

Αυτό είναι το Aprilia GPR 250

Αυτό είναι το Aprilia GPR 250

Αυτό είναι το Aprilia GPR 250

Νέα Aprilia GPR 250 – Παρουσιάστηκε

Εντοπίστηκε στην Κίνα η νέα Aprilia GPR 250, η οποία έρχεται κατά τα φαινόμενα ως η νέα «μικρή» σπορ μοτοσυκλέτα της εταιρείας. Δείτε περισσότερα…

Πριν λίγο, εικόνες έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, για μια νέα μοτοσυκλέτα από την Aprilia, που ακούει στο όνομα GPR 250. Πρόκειται για μια σπορ κατασκευή, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες και έρχεται προφανώς να τοποθετηθεί πάνω από το RS4 125 –αν και εντύπωση προκαλεί, για την δική μας τουλάχιστον αγορά, η χρήση της ονομασίας GPR.

Από όσα μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες, πρόκειται για μια κατασκευή με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 250 κυβικών στο επίκεντρό της, που αποδίδει 25 ίππους και 2,2 kgm ροπής. Η μοτοσυκλέτα θα ζυγίζει 150 κιλά, άρα οι επιδόσεις της αναμένονται ενδιαφέρουσες.

Εμφανισιακά, πρόκειται για μια σχεδιαστική γλώσσα που δεν έχουμε συναντήσει ξανά σε αντίστοιχο μοντέλο της αλλά, αν «ψαχτείτε» λίγο ή θυμηθείτε, θα διαπιστώσετε ότι  το μοντέλο θυμίζει τα Derbi GPR μοντέλα και πιθανότατα, από εκεί παίρνει και την ονομασία του… Ακόμα και το πλαίσιο αλλά και το ψαλίδι του μοντέλου, θυμίζει τις αντίστοιχες κατασκευές της Derbi, άρα πιθανότατα εδώ γίνεται λόγος για rebranding.

Κατά τα άλλα, διακρίνουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, μονό δίσκο φρένου που ανέρχεται στα 300 χιλιοστά, ενώ όπως αναφέρουν οι πηγές του εξωτερικού, το μοντέλο φέρει φρένα της J.Juan και δικάναλο ABS.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, ειδικά για την διάθεση του μοντέλου στην αγορά μας, αλλά μην αποκλείετε το σενάριο, ειδικά εν όψει EICMA… Λέτε να δούμε ξανά την Aprilia να προσφέρει μια ολοκληρωμένη sport γκάμα, από τα 125 στα 250, 660 και 1100 κυβικά;