Mutant: Ίσως το πιο πολύπλευρό ελαστικό της Dunlop

Mutant: Ίσως το πιο πολύπλευρό ελαστικό της Dunlop

Συνδυάζοντας στοιχεία από μοτοσυκλέτες δρόμου και supermoto και με γνώμονα τις ανάγκες μιας σύγχρονης adventure, το Mutant ανεβάζει τον πήχη στα crossover ελαστικά.

Με τις on – off μοτοσυκλέτες να έχουν πλέον ιπποδυνάμεις supersport και μεγάλες εκτός δρόμου ικανότητες, χρειάζεσαι ένα ελαστικό που να μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε είδους δρόμο και να καλύψει ένα ευρύ πεδίο χρήσης. Αυτό ακριβώς προσφέρει το ανανεωμένο Mutant της Dunlop. Η χάραξή του και η σύνθεση της γόμας ελαχιστοποιούν τον χρόνο προθέρμανσης και προσφέρουν υψηλή πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο. Χάρη στην τεχνολογία DFF τόσο το εμπρός, όσο και το πίσω ελαστικό εμπνέουν εμπιστοσύνη και παρέχουν αμεσότητα στον χειρισμό και υψηλή σταθερότητα ακόμα και σε δικάβαλο με πλήρως φορτωμένη μοτοσυκλέτα. Το στοιχείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μεγάλες adventure μοτοσυκλέτες οι οποίες με κάγκελα και βαλίτσες μπορεί να γίνουν ασταθείς στις υψηλές ταχύτητες. Η τεχνολογία Multi-Tread (ΜΤ) στο πίσω ελαστικό, με τη σκληρότερη γόμα στο κέντρο και πιο μαλακή στα πλαϊνά, προσφέρει υψηλή χιλιομετρική απόδοση και βελτιωμένη αίσθηση και πρόσφυση στις στροφές.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

  


Είναι διαθέσιμο σε πολλές διαστάσεις που καλύπτουν τα σημαντικότερα μοντέλα της αγοράς με εμπρός τροχό από 17 έως 19 ίντσες και θα το βρείτε ετοιμοπαράδοτο στο Wheel City με τις τιμές να ξεκινούν από τα 255 ευρώ το σετ. Δείτε όλη τη γκάμα του Dunlop Mutant με ένα κλικ εδώ. Και μην ξεχνάς ότι το Wheel City διαθέτει όλα τα τελευταία ελαστικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως METZELER, BRIDGESTONE, MICHELIN, DUNLOP και PIRELLI, καθώς και μεγάλη ποικιλία από αναλώσιμα, αντικλεπτικά, αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, αλλά και προϊόντα βελτίωσης. Όλα είναι διαθέσιμα και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με ένα κλικ στο wheelcity.gr  



Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάρπου 24, Ν.Κόσμος
Τηλ.: 210 9018066
info@wheelcity.gr
wheelcity.gr

Διαβάστε ακόμα

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »