Κουβέρτες ελαστικών Capit Suprima: Ξέχνα τον θερμοστάτη

Μείωσε στο ελάχιστο τον χρόνο που χρειάζονται τα ελαστικά της μοτοσυκλέτας σου για να ζεσταθούν και απόλαυσε ασφάλεια και μέγιστη απόδοση από τον πρώτο γύρο με κουβέρτες ελαστικών Capit.

Αν παίρνεις μέρος σε track days ή απλά παρακολουθείς αγώνες μοτοσυκλέτας, τότε ξέρεις πόσο σημαντικό είναι τα ελαστικά να έχουν τη σωστή θερμοκρασία και αυτό ακριβώς κάνουν οι ηλεκτρικές κουβέρτες. Ένα ελαστικό σε ιδανική θερμοκρασία αποδίδει καλύτερα και συμβάλει στην ασφάλεια του αναβάτη.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η «δουλειά» μιας κουβέρτας είναι πολύ σημαντική, καθώς όχι μόνο πρέπει να φέρει το ελαστικό σε ιδανική θερμοκρασία, αλλά πρέπει να το κάνει και στο σωστό χρόνο (ούτε πολύ γρήγορα, ούτε πολύ αργά). Η ιδανική θερμοκρασία είναι διαφορετική για κάθε ελαστικό και δεν θα πρέπει να επιτυγχάνεται μέσα από υπερβολικούς θερμικούς κύκλους, οι οποίοι θα στρεσάρουν το ελαστικό και θα μειώσουν την απόδοσή του.



Αν θέλεις μια αξιόπιστη, ποιοτική και επώνυμη επιλογή για τα ελαστικά σου, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στο Wheel City και να επιλέξεις τις κορυφαίες κουβέρτες ελαστικών Capit Suprema. Πρόκειται για τις best seller κουβέρτες παγκοσμίως και όχι άδικα καθώς είναι πρακτικές και αποδοτικές και με σύστημα που ρυθμίζει τη θερμοκρασία αυτόματα στους 85 βαθμούς. Η καινοτόμος και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος ύφανσης εμπεριέχει κάθε 5 mm ειδικό καλώδιο θέρμανσης σε ένα υλικό με υψηλή θερμο-αγώγιμη ισχύ, εξαλείφοντας έτσι τη χρήση θερμοστάτη και τα σχετικά προβλήματα ασυνέπειας σε θερμοκρασία και χαμηλή διάρκεια ζωής. Διαθέτουν εσωτερικά καλώδιο θέρμανσης από Teflon που είναι πολύ ανθεκτικό και μπορεί άνετα να αντέξει το βάρος της μοτοσυκλέτας αν χρειαστεί. Το ειδικό φύλλο αλουμινίου στο εσωτερικό διατηρεί τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της κουβέρτας και όσο θερμαίνεται, διαχέει ομοιόμορφα τη θερμοκρασία βοηθώντας στο να ζεσταθεί όλη η επιφάνεια του ελαστικού.



Το εξωτερικό καλώδιο ρεύματος με περίβλημα από σιλικόνη αντέχει σε θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 200 βαθμούς, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για επαφή με την εξάτμιση ή τους δίσκους των φρένων, ενώ εσωτερικά διαθέτουν πυρίμαχη επένδυση. Κατασκευάζονται 100% στην Ιταλία και προσφέρονται με 3 χρόνια εγγύηση. Είναι διαθέσιμες σε 8 χρώματα και θα τις βρείτε στο κατάστημα Wheel City μαζί με ελαστικά όλων των εταιρειών αλλά και αναλώσιμα, αντικλεπτικά, αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, αλλά και προϊόντα βελτίωσης.      

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάρπου 24, Ν.Κόσμος
Τηλ.: 210 9018066
info@wheelcity.gr
wheelcity.gr

Διαβάστε ακόμα

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »