Γρανάζια Supersprox: Η ποιοτική κίνηση

Διάβασε εδώ τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστά τα γρανάζια κίνησης της Supersprox και δες πώς θα αποκτήσεις αυτό που ταιριάζει στη δική σου μοτοσυκλέτα.

Το 1959 στην Ουαλία το πάθος του Roger Maughfling για τις μοτοσυκλέτες και οτιδήποτε είχε κινητήρα εσωτερικής καύσης, οδήγησε στη δημιουργία ενός μικρού συνεργείου. Οι ελλείψεις όμως σε ανταλλακτικά και κυρίως σε γρανάζια κίνησης μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον οδήγησαν στο να αρχίσει να σχεδιάζει και να κατασκευάζει δικά του για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του. Με τα χρόνια το συνεργείο εξελίχθηκε σε μια μικρή βιομηχανία γραναζιών, η οποία συνεχώς μεγάλωνε και το 1975 δημιουργήθηκε η Supersprox. Αμέσως ξεκίνησε να προμηθεύει τις μοτοσυκλέτες που έβγαιναν από τις γραμμές παραγωγής της Husqvarna και της Maico, ενώ συνεργάζονταν με την Triumph και τη Norton.

Σήμερα, η Supersprox είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος κατασκευαστής γραναζιών που δεν σταματά να παρουσιάζει καινοτόμες ιδέες και να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα του σε συνεργασία με κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες όπως ΚΤΜ, Honda HRC, Yamaha, ενώ τα προϊόντα της είχαν τοποθετηθεί σε μοτοσυκλέτες που κέρδισαν 6 παγκόσμια πρωταθλήματα το 2014 και 7 το 2015. Τα γρανάζια της αποτελούν ιδανική επιλογή όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης των εργοστασιακών καθώς προσφέρουν αυξημένη διάρκεια ζωής και μειωμένο βάρος.

Η γκάμα της περιλαμβάνει ατσάλινα και αλουμινένια γρανάζια καθώς και την κορυφαία σειρά Stealth με αλουμινένιο κέντρο και ατσάλινα δόντια με πατενταρισμένο σύστημα ένωσης των δυο μετάλλων. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα που καλύπτουν κάθε γούστο και θα τα βρείτε όλα στο κατάστημα Wheel City μαζί με ελαστικά όλων των εταιρειών αλλά και αναλώσιμα, αντικλεπτικά, αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, αλλά και προϊόντα βελτίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάρπου 24, Ν.Κόσμος
Τηλ.: 210 9018066
info@wheelcity.gr
wheelcity.gr

Διαβάστε ακόμα