Continental Conti Trail Attack 3: Μαζί σου σε κάθε προορισμό

Δες γιατί το πιο ευπροσάρμοστο ελαστικό της Continental, το Conti Trail Attack 3 είναι η καλύτερη επιλογή για την τουριστική μοτοσυκλέτα σου.

Η κατηγορία των sport touring μοτοσυκλετών έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς με τα εργοστάσια να επενδύουν στις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες. Αντίστοιχα οι κατασκευαστές ελαστικών ακολουθώντας τις τάσεις φροντίζουν ώστε να έχουν στη γκάμα τους προϊόντα που αναδεικνύουν τη φύση μιας μοτοσυκλέτας μεγάλων αποστάσεων και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε περίσταση. Η πρόταση της Continental σε αυτή την κατηγορία είναι το Conti Trail Attack 3.

Πρόκειται για ένα ελαστικό που μπορείς να εμπιστευτείς αμέσως, καθώς έρχεται σε ιδανική θερμοκρασία λειτουργίας μέσα στα πρώτα 1.500 μέτρα, ενώ η σύσταση της γόμας και η χάραξή του προσφέρουν υψηλά επίπεδα πρόσφυσης στο βρεγμένο. Η άνεση και η σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες είναι απαραίτητα στοιχεία για ένα τουριστικό ελαστικό και το Conti Trail Attack 3 καταφέρνει να απορροφά μεγάλο ποσοστό των ανωμαλιών ακόμα και σε δύσκολα εδάφη κρατώντας ξεκούραστους τους αναβάτες. Η ευελιξία, η ακρίβεια και η προβλέψιμη συμπεριφορά του θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις και να απολαύσεις κάθε επαρχιακή διαδρομή, ενώ η τεχνολογία MultiGrip εγγυάται τη σταθερή απόδοση ακόμα και μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα.

Το Conti Trail Attack 3 της Continental είναι διαθέσιμο σε όλες της διαστάσεις στο κατάστημα Wheel City και στο www.wheelcity.gr μαζί με όλα τα τελευταία ελαστικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάρπου 24, Ν.Κόσμος
Τηλ.: 210 9018066
info@wheelcity.gr
wheelcity.gr

Διαβάστε ακόμα