Όλες οι κλειδαριές Abus στο Wheel City

Όλη η γκάμα κλειδαριών ασφαλείας της Γερμανικής Abus σε περιμένει στο Wheel City. Δες γιατί πρέπει να τις επιλέξεις.

Από το 1924 η Abus παρέχει αίσθημα ασφάλειας σε εκατομμύρια μοτοσυκλετιστές παγκοσμίως. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από την υψηλή, Γερμανική ποιότητα κατασκευής, είναι αξιόπιστα, εύκολα στη χρήση και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Σήμερα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των αναβατών. Είτε είσαι κάτοχος scooter μικρού κυβισμού, είτε κάποιας μεγάλου κυβισμού adventure, η Abus έχει την κατάλληλη λύση για εσένα προκειμένου να ασφαλίσεις την περιουσία σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Διαθέτει αμιγώς μηχανικές κλειδαριές ή άλλες που συνδυάζονται με συναγερμό, ενώ η υψηλής ποιότητας κατασκευή και οι πρωτοποριακές λύσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί αποτρέπουν τις κακόβουλες ενέργειες. Πέταλα, κλειδαριές δισκοφρένου με ή χωρίς συναγερμό, άγκυρες εδάφους ή τοίχου και αλυσίδες είναι όλα στη διάθεσή σου και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έκανες την καλύτερη επιλογή.

Πέρα από αυτά όμως υπάρχει και ο συνδυασμός αλυσίδας (κουλούρας) με λουκέτο που προσφέρει απόλυτη προστασία. Συνήθως υπάρχουν πολλά σημεία στο πλαίσιο ή τους τροχούς από όπου μπορεί να περάσει η αλυσίδα και να ασφαλιστεί σε κάποιο σταθερό σημείο. Με αυτό τον τρόπο η μοτοσυκλέτα δεν μπορεί να σηκωθεί και να μεταφερθεί και η λύση αυτή προσφέρει ανώτερη ασφάλεια. Επίσης μπορείς ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσεις και κάποια κλειδαριά δισκόφρενου. Ο συνδυασμός αυτός λέγεται “2 σε 1”, ενώ μπορείς να έχεις μαζί σου την κλειδαριά δισκόφρενου για τις σύντομες στάσεις.

Στο Wheel City θα βρεις άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα της Abus, ενώ μπορείς με ένα κλικ εδώ να δεις και να παραγγείλεις όλες τις επιλογές σε συνδυασμούς κλειδαριά με λουκέτο για ανώτερη ασφάλεια.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάρπου 24, Ν.Κόσμος
Τηλ.: 210 9018066
info@wheelcity.gr
wheelcity.gr

Διαβάστε ακόμα