Μπαταρία λιθίου Skyrich HJVT-2-FP για Harley

Μπαταρία λιθίου Skyrich HJVT-2-FP για Harley

Μπαταρία λιθίου της εταιρίας Skyrich για Harley Davidson με εντυπωσιακή απόδοση 750 CA που παρέχει σχεδόν διπλάσια ισχύ εκκίνησης.

Από την μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπαταριών λιθίου με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων και εξαγωγών σε 40 χώρες. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Power Sports LTM-Line χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα στη θερμότητα, αδιάβροχο περίβλημα από πολυμερή νάιλον (η παραμόρφωση από θερμότητα είναι πρακτικά αδύνατη) και ορειχάλκινους ακροδέκτες υψηλής ποιότητας για καλύτερη αγωγιμότητα. Η μπαταρία είναι εντελώς αδιάβροχη και δεν προκαλείται ζημιά όταν πλένεται με υψηλή πίεση. Όλες οι μπαταρίες είναι εξοπλισμένες με βελτιωμένη ένδειξη φόρτισης, η οποία δείχνει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας. Αντικαθιστώντας μια τυπική μπαταρία μολύβδου-οξέος με μια μπαταρία ιόντων λιθίου Skyrich, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 1/4 του βάρους.              

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε θέση, καθώς δεν περιέχει οξύ. Μεγάλο πλεονέκτημα η γρήγορη φόρτιση (έως 90% σε 6 λεπτά) καί αξιοσημείωτα χαμηλή ταχύτητα αυτοκατανάλωσης, χάνοντας μόνο το 10% της φόρτισής τους το χρόνο.Οι μπαταρίες πολυμερών ιόντων λιθίου έχουν μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από οποιαδήποτε άλλη μπαταρία μοτοσυκλέτας.                                                                                                                                                                                     
Οι μπαταρίες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο το 30% της χωρητικότητάς τους, ενώ οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μπορούν να χρησιμοποιούν σχεδόν το 100%. Για το λόγο αυτό, οι εκδόσεις λιθίου των μπαταριών Skyrich απαιτούν μόνο το 1/3 της χωρητικότητας μιας συγκρίσιμης μπαταρίας μολύβδου-οξέος για την ίδια ισχύ εκκίνησης.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Skyrich χρησιμοποιούν φωσφορικό σίδηρο (LiFePO4) ως υλικό καθόδου και χρησιμοποιούν τη διαδικασία λιθίου-πολυμερούς στην κατασκευή τους. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούν ούτε να φουσκώσουν ούτε να εκραγούν κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας. Η τεχνολογία και η διαδικασία κατασκευής εγγυώνται το υψηλότερο πρότυπο ασφάλειας για τις μπαταρίες λιθίου.                                                
                               

 

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα