Moto Petsas: -15% στα γνήσια ανταλλακτικά Honda για όλο τον Ιούνιο

Η Moto Petsas υποδέχεται δυναμικά το καλοκαίρι προσφέροντας σε χαμηλότερες τιμές όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Honda. Διαβάστε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το ξεκίνημα του καλοκαιριού είναι η καλύτερη περίοδος για να προετοιμάσετε το δίκυκλό σας. Οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν και οι βόλτες με τη μοτοσυκλέτα, το scooter ή το παπί αυξάνονται, οπότε πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αντιμετωπίσει το ζεστό ελληνικό καλοκαίρι. Στη Moto Petsas το γνωρίζουν πολύ καλά και προσφέρουν για όλο τον Ιούνιο 15% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά της Honda.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα γνήσιο ανταλλακτικό καθώς αυτό έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις αυστηρές απαιτήσεις του κατασκευαστή και είναι το μόνο που μπορεί να διασφαλίσει την αξιοπιστία και την μακροζωία της μοτοσυκλέτας. Τα γνήσια ανταλλακτικά συνοδεύονται από εγγύηση και φυσικά δεν ακυρώνουν την εργοστασιακή εγγύηση του δίκυκλου, οπότε αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

Η Moto Petsas, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Honda από το 1964 για πωλήσεις, service και ανταλλακτικά και το έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να λύσει κάθε σας απορία και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα σωστά ανταλλακτικά. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210-9512112 ή να επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 242 στην Καλλιθέα. Οι παραγγελίες αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ: 17676
Τηλ: 2109582988 Fax: 2109587256
 
SERVICE CENTER
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ:17676
Τηλ: 2109512112

www.motopetsas.gr

Διαβάστε ακόμα: