net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Sabrina και η μοτοσυκλέτα της.

Μια κυρία στο CapoNord

H 36χρονη Sabrina θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι ονειρεμένο για πολλούς μοτοσυκλετιστές, αφού έχει σκοπό να φτάσει στο Βόρειο Ακρωτήρι, ταξιδεύοντας…μόνη της, με ένα Honda NC750X!

 
Μια ενδιαφέρουσα είδηση, η οποία μας έρχεται από τον Ιταλικό τύπο και είναι σίγουρο ότι θα κάνει πολλούς αναβάτες να…ζηλέψουν! Η 36χρονη Ιταλίδα Sabrina θα ξεκινήσει αύριο, Παρασκευή 10 Ιουνίου, για ένα μεγάλο ταξίδι στο Βόρειο Ακρωτήρι, έναν προορισμό-όνειρο ζωής για πολλούς μοτοσυκλετιστές. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η Sabrina θα ταξιδέψει… μόνη της, χωρίς κάποιον συνεπιβάτη ή κάποια δεύτερη μοτοσυκλέτα να την συνοδεύει!

Η Sabrina, στο εγχείρημά της αυτό, θα περάσει μέσα από την Γερμανία, την Δανία και κατόπιν την Σουηδία και την Φινλανδία. Η ίδια δηλώνει ότι έχει μια απίστευτη ανυπομονησία για το ταξίδι, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι θεωρεί ότι δεν έχει και πολύ μεγάλη εμπειρία στη σέλα! 

Συγκεκριμένα, η Sabrina δήλωσε: «Έχω το δίπλωμα από το 2013, και μέχρι τώρα έχω κάνει περίπου 22.000 χιλιόμετρα. Δεν είναι πολλά, το ξέρω! Ακόμα δεν νιώθω πολύ βέβαιη πάνω στη σέλα και ήδη μετράω μια πτώση, αλλά το ταξίδι αυτό είναι ένα όνειρο για μένα!»

Η Sabrina θα κάνει το ταξίδι της στην σέλα ενός Honda NC750X, για το οποίο δηλώνει ότι το αγαπά για την ευκολία που της χαρίζει στα ταξίδια. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γιατί σκοπεύει να ταξιδέψει μόνη της, δήλωσε: «Μου αρέσει να απολαμβάνω την διαδρομή, το τοπίο, τις μυρωδιές του περιβάλλοντος!» 

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ