Meis Motorbikes: Το service που μπορείς να εμπιστευτείς

Meis Motorbikes: Το service που μπορείς να εμπιστευτείς

Εσύ όταν έρθει η ώρα του service εμπιστεύεσαι όποιον να`ναι ή όποιον πρέπει;

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Στην συντήρηση της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου δεν πρέπει να γίνονται εκπτώσεις επειδή η κατάσταση του οχήματος έχει άμεσο αντίκτυπο στην ασφάλεια του αναβάτη. Αν ένα πρόβλημα δεν εντοπιστεί και δεν διορθωθεί έγκαιρα μπορεί να μείνεις στη μέση του δρόμου ή ακόμα χειρότερα να κινδυνέψει η ζωή σου. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα του service χρειάζεσαι εξειδικευμένους μηχανικούς που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τους οποίους μπορείς να εμπιστευτείς. Αυτό ακριβώς προσφέρει η Meis Motorbikes που ανήκει στο επίσημο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών SYM και Daytona.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί παρακολουθούν σεμινάρια και ενημερώνονται συνεχώς πάνω στα νέα μοντέλα και τις τεχνολογίες που αυτά ενσωματώνουν. Τα σύγχρονα οχήματα, είτε μιλάμε για μοτοσυκλέτες, είτε για scooters, είναι “φορτωμένα” με πολλά ηλεκτρονικά συστήματα και μια βλάβη σε αυτά είναι δύσκολο να εντοπιστεί χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία και την εμπειρία του μηχανικού. Στη Meis Motorbikes χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα ώστε να μπορούν να εντοπίσουν άμεσα την βλάβη και να επέμβουν μόνο εκεί που χρειάζεται. Έτσι το όχημα περνά το μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα στο συνεργείο και δεν επιβαρύνεστε με έξτρα εργατοώρες.

Και μην ξεχνάς ότι στη Meis Motorbikes θα βρεις γνήσια ανταλλακτικά που μπορούν να εγγυηθούν την αξιοπιστία και τη μακροζωία του οχήματος, αλλά και επώνυμες προτάσεις σε ελαστικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, όπως ανεμοθώρακες της FACO.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γρ. Λαμπράκη 313, Κερατσίνι

Τηλ.: 2104951981

Facebook Page

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Διαβάστε ακόμα: