Έξυπνες μετακινήσεις με το VF 185

Αν θέλεις πρακτικότητα, ευχρηστία αλλά και επιδόσεις μια επίσκεψη στο κατάστημα Meis Motorbikes αρκεί για να σου δώσει τη λύση.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η Meis Motorbikes ανήκει στο επίσημο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών SYM, οπότε στο κατάστημα ανάμεσα στα υπόλοιπα μοντέλα θα βρεις και το γρηγορότερο παπί της ελληνικής αγοράς, VF 185, σε ιδιαίτερους χρωματισμούς, όπως χρυσό ή κόκκινο. Η νέα πρόταση της SYM αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού, αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη σε όσους μέχρι πρότινος άκουγαν παπιά και χασμουριόντουσαν βαριεστημένα, αναπολώντας τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος. 



Η σύγχρονη εμφάνιση, ο πλούσιος εξοπλισμός και ο δυνατός υγρόψυκτος κινητήρας 17,8 ίππων συνδυάζονται με προσιτή τιμή, ενώ η αδιαμφισβήτητη πρακτικότατα και η ευελιξία, κάνουν το VF συνώνυμο με το Value For Money. Μαζί του θα οργώσεις την πόλη κάνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα με την ευκολία που προσφέρει ένα παπί,  όμως το VF πάει ένα βήμα παραπέρα. Εκτός από τον διεκπεραιωτικό ρόλο, διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά  και συμπεριφορά μικρής μοτοσικλέτας, που ταράζουν τα λιμνάζοντα νερά και προσφέρουν υψηλά επίπεδα οδηγικής ευχαρίστησης.



Για πρώτη φορά ένα μεθυστικό άρωμα σε μικρό μπουκαλάκι, είναι τόσο προσιτό για να το αποκτήσεις και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Meis Motorbikes  είναι στη διάθεσή σου για να λύσει κάθε απορία. Όταν φυσικά έρθει η ώρα της συντήρησης, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τους εξειδικευμένους τεχνικούς του καταστήματος, αφού κάθε εργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει ο κατασκευαστής με στόχο την άψογη λειτουργία και την δική σου ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γρ. Λαμπράκη 313, Κερατσίνι

Τηλ.: 2104951981

Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: