MPS Manolakakis: Ο απόλυτος προορισμός για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου

MPS Manolakakis: Ο απόλυτος προορισμός για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου

Οτιδήποτε κι αν αναζητάς για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου θα το βρεις στην MPS Manolakakis.

Η MPS Manolakakis που γνωρίσαμε αρχικά ως Madness Moto ξεκίνησε με πωλήσεις ανταλλακτικών και πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κλείσει συμφωνία με τις 4 μεγαλύτερες εταιρείες της εποχής και αυτές δεν ήταν άλλες από τις HONDA, YAMAHA, KAWASAKI και SUZUKI, στην συνέχεια πρόσθεσε KTM, PIAGGIO GROUP, PEUGEOT κ.α. σε όλες αυτές τις εταιρείες προμήθευε τους πελάτες της με γνήσια ανταλλακτικά. Βλέποντας τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της επέλεξε, στην συνέχεια, συνεργασίες με επώνυμες aftermarket εταιρείες τις οποίες και επέλεξε πολύ προσεκτικά. Εδώ και 23 χρόνια η εταιρεία δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται. Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο, καθώς η εταιρεία έχει πλέον επενδύσει σε νέες εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία με τα εξελιγμένα μέσα ελέγχου και διαχείρισης με στόχο φυσικά την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μαζί με τις νέες εγκαταστάσεις έχουμε φυσικά και νέο site που φιλοξενεί το σύγχρονο και ασφαλές ηλεκτρονικό κατάστημα για online αγορές. Εκεί θα βρεις όχι μόνο γνήσια και after market ανταλλακτικά, αλλά και είδη ένδυσης αναβάτη, προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και ελαστικά. Τα πάντα δηλαδή για να καλύψεις τις μοτοσυκλετιστικές σου ανάγκες. Η αναζήτηση των προϊόντων γίνεται εύκολα μέσα από την ομαδοποίηση στην αρχική σελίδα του mps.net.gr, ενώ στη συνέχεια τα φίλτρα και οι επιλογές ταξινόμησης σε βοηθούν να βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις. Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα μεταφοράς, ενώ ή εξόφληση της παραγγελίας σου μπορεί να γίνει και με αντικαταβολή.  
 

Η συνεχής ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στον χώροι της μοτοσυκλέτας και η ευελιξία και η προσαρμογή στις συχνές μεταβολές τις αγοράς επιτρέπει στην MPS Manolakakis να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των πελατών και να προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ένα μεγάλο κομμάτι της εταιρείας αφορά τη χονδρική πώληση και η MPS εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες επικοινωνίας με τους πελάτες της και σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ολοκληρωμένα προγράμματα συνεργασίες βοηθά στην επίτευξη των εμπορικών στόχων των πελατών της.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MPS Manolakakis
IΔOMENEΩΣ 114, 13122, ΙΛΙΟΝ

Ρωτήστε περισσότερα