• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Kymco People S 300: Το πιο δυνατό 300αρι, τώρα κάτω από 5.000 ευρώ

 

Το KYMCO People S χρησιμοποιώντας premium χαρακτηριστικά, δυνατό G5 κινητήρα και σπορτίφ συμπεριφορά, προσφέρει το πιο δυνατό πακέτο στην κατηγορία των 300 κυβικών, σε ελκυστική τιμή που δεν ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ. Δείτε περισσότερα...

KYMCO: Γνώρισε το kymco Noodoe και απόκτησε τώρα το μοντέλο με Noodoe που επιθυμείς, με έκπτωση έως και 700e

Η σειρά των People ολοκληρώνεται, με την έλευση του μεγάλου αδερφού S 300. Ένα ευέλικτο και ασφαλές scooter με ολοκληρωμένο εξοπλισμό που περιλαμβάνει το σύστημα διασύνδεσης Noodoe και ισχυρό κινητήρα που εκτοξεύει τις επιδόσεις και προσθέτει χρώμα στις καθημερινές μετακινήσεις σας.

Τώρα το Kymco People S 300 στην απόλυτα ανταγωνιστική τιμή των 4.995 ευρώ με πληρωμή μετρητοίς.

Έχοντας επενδύσει στην αρμονία των δυνατοτήτων του, το νέο Kymco People S 300 θα ανταποκριθεί στις καθημερινές αρμοδιότητες  του αναβάτη για πολυχρηστικότητα και άνεση. Οι έντονες γωνίες και προεξοχές ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του, ενώ η εναλλαγή βαμμένων επιφανειών και νίκελ διακοσμητικών τονίζουν την μοντέρνα και πολυτελή καταγωγή του.Η δερμάτινη σέλα με την μπορντό απόχρωση, διαθέτει μεγάλα τμήματα και πλούσιο υλικό που υποστηρίζει τα μαλακά μόρια των επιβατών. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από αυτή, δεν μπορεί να φιλοξενήσει κάποιο κράνος, ούτε καν τύπου jet, αλλά την κατάσταση εξισορροπεί το πρακτικό top box.

Η προηγμένη πλατφόρμα διασύνδεσης Noodoe προσφέρει πρόγνωση καιρού, έξυπνη πυξίδα που δείχνει τα πιο κοντινά βενζινάδικα όταν χρειαστείς ανεφοδιασμό και σύστημα πλοήγησης ειδικά σχεδιασμένο από την Tom-Tom για χρήση σε μοτοσυκλέτα, με δωρεάν χάρτες και καθοδήγηση με βελάκια στο κέντρο της οθόνης.Ο ισχυρός μονοκύλινδρος υδρόψυκτος G5 κινητήρας απογειώνει τις επιδόσεις του People, καθιστώντας το ένα από τα πιο ισχυρά 300αρια της αγοράς. Η απόδοση του φτάνει λίγο πάνω από τους 27 ίππους στις 8.000 σ.α.λ με  μέγιστη ροπή 2,8 kg-m στις 6.500 σ.α.λ.

Στην κίνηση της πόλης ρέει σα νερό χάρη στις μαζεμένες του διαστάσεις και την αθόρυβη και χωρίς κραδασμούς λειτουργία του μοτέρ. Τα πρώτα 20 χιλιόμετρα έρχονται προοδευτικά, κάτι που βοηθάει πολύ και στους επιτόπιους ελιγμούς. Από εκεί και πάνω η ισχύς είναι αδιάκοπη,  με το scooter της Kymco να χαρίζει απολαυστικές επιταχύνσεις. Αντίστοιχα δυναμική είναι και η οδική συμπεριφορά που συναινεί στην γρήγορη οδήγηση, χωρίς να κουράζει τον αναβάτη. Η ανάρτηση είναι σφιχτή σε λειτουργία, απορροφάει αποτελεσματικά τις όποιες ανωμαλίες του οδοστρώματος. Τα φρένα λειτουργούν αποτελεσματικότατα, έχουν ισχυρό δάγκωμα και κάθε πάτημα στις δύο μανέτες συνοδεύεται από άμεση επιβράδυνση.