• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Kymco People S 125/200: Με 16αρη μπροστινό τροχό και οικονομικούς G5 κινητήρες

Kymco People S 125/200: Με 16αρη μπροστινό τροχό και οικονομικούς G5 κινητήρες

Με κινητήρες τεχνολογίας G5-ECO προσαρμοσμένους στις προδιαγραφές Euro5, το People S προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις με ακόμα χαμηλότερες τιμές σε κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων.

KYMCO: AK 550 Το πρώτο σε πωλήσεις!

Κινητήρες με G5 τεχνολογία

Οι τετραβάλβιδοι κινητήρες τεχνολογίας G5-ECO προσφέρουν επιδόσεις εφάμιλλες των αντίστοιχων υγρόψυκτων, με χαμηλότερο βάρος και μειωμένο κόστος συντήρησης αλλά και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Έχουν εξελιχθεί με σκοπό την ήσυχη λειτουργία, τη μεστή απόδοση και τη μεγάλη αξιοπιστία σε βάθος χρόνου. H απόδοσή τους ανέρχεται στους 14,7 ίππους/8.500rpm και 13,5Nm/6.500rpm για το νέο 200 και 10,9 ίππους /8500rpm και 10Nm/6500rpm για το 125. Η έκδοση 200i αντικαθιστά την αντίστοιχη 150i και στοχεύει σε αναβάτες που θέλουν να κινούνται με μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια ακόμα και έξω από τις πόλεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με μπροστινό τροχό 16 ιντσών και χώρο για ένα full face κράνος


Το πλαίσιο των People S είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει την απαιτούμενη στιβαρότητα και η σχεδίασή του επιτρέπει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου των 6,2 λίτρων κάτω από το δάπεδο. Η κίνηση αυτή χαμηλώνει αισθητά το κέντρο βάρους των scooter, με ευεργετικό αποτέλεσμα στην ευελιξία και στον όλο χειρισμό τους. To πατενταρισμένο υπο-πλαίσιο στήριξης του κινητήρα -οριζόντιας διάταξης- υπόσχεται βελτιωμένη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες κίνησης. Ο τροχός μπροστά παραμένει στις 16 ίντσες, ενώ ο αντίστοιχος πίσω είναι στις 14 ίντσες προκειμένου να εξοικονομηθεί ο απαραίτητος χώρος κάτω από τη σέλα, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν ένα full face κράνος και αρκετά άλλα αντικείμενα. Υπάρχει μάλιστα και αφαιρούμενο διαχωριστικό, που αφενός επιτρέπει να μεταβάλλεται ο χώρος αυτός ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις του αναβάτη και αφετέρου εμποδίζει την μετακίνησή των αντικειμένων που φιλοξενούνται κάτω από τη σέλα. Ο χώρος φωτίζεται από ένα φωτιστικό LED και διαθέτει μια δεύτερη θύρα USB (η πρώτη βρίσκεται στο τιμόνι) για φόρτιση μεγαλύτερων ηλεκτρονικών συσκευών.

Επίπεδο πάτωμα για μέγιστη πρακτικότητα


Σημαντικό στοιχείο η διατήρηση του επίπεδου πατώματος, που συνδυαστικά με το υπάρχον άγκιστρο χειραποσκευών αυξάνει σημαντικά τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων. Ο ανεφοδιασμός γίνεται πολύ εύκολα, με την τάπα καυσίμου να βρίσκεται  χαμηλά στο αριστερό τμήμα της ποδιάς και όχι κάτω από τη σέλα, ενώ ένα ντουλαπάκι -που κλειδώνει- στο κάτω μέρος του τιμονιού μπορεί κάλλιστα να φιλοξενήσει μικροαντικείμενα (κινητό, πορτοφόλι, φωτογραφική μηχανή, κλειδιά κλπ). 

Φρένα άγκυρες

Έχοντας κατά νου την απόλυτη ασφάλεια,τα People S διαθέτουν δισκόφρενα 260mm και 240mm μπροστά και πίσω αντίστοιχα, που ενεργοποιούνται με διπίστονες δαγκάνες μέσα από σωληνάκια υψηλής πιέσεως και διαχειρίζονται από τη σύγχρονη και πανάλαφρη μονάδα ABS 9.1 της Bosch (μόλις 700gr βάρος!).

Σχεδιασμένο στην Ιταλία


Το κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία φρόντισε να δώσει στα People S 125/200 μια εξαιρετική αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας. Η εμφάνιση είναι προσαρμοσμένη σε μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές, δίνοντας στα μοντέλα έναν ευρωπαϊκό αέρα. Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ενώ το πάνελ των οργάνων με τις δύο οθόνες LCD παρέχει στη στάνταρ μορφή του υπερπλήρεις ενδείξεις, που περιλαμβάνουν ακόμα και στροφόμετρο. Τα μοντέλα έχουν αποκτήσει νέο διαιρούμενο προβολέα LED, ο οποίος προσφέρει διπλάσια ένταση φωτισμού για τέλεια ορατότητα τις νυχτερινές ώρες.

Η λίστα των εργοστασιακών αξεσουάρ περιλαμβάνει ανεμοθώρακα, βαλίτσα top case στα χρώματα του scooter, συναγερμό, κάλυμμα σέλας, εκκινητή K-Booster, προστατευτική κουκούλα, αλλά και διαφανείς προστατευτικές χούφτες χεριών.

People S 125i ABS - 3.145 ευρώ
People S 200i ABS - 3.390 ευρώ / 3.190 ευρώ μετρητοίς

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »