Kymco DT X360: Πρακτικό στην πόλη ορεξάτο στο χώμα

Kymco DT X360: Πρακτικό στην πόλη ορεξάτο στο χώμα

Το DT X360 υιοθετεί τη λογική adventure crossover, έτσι ώστε ο αναβάτης του να μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές του πέρα από το φόντο της ασφάλτου και των πόλεων.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Μέγιστη πρακτικότητα με χώρο για δύο full face κράνη


Το εργονομικό τρίγωνο του DT X μπορεί να θυμίζει κλασσικό GT σκούτερ, ανεβαίνοντας όμως στη σέλα του καταλαβαίνεις αμέσως ότι διαφέρει από τα υπόλοιπα μοντέλα της Kymco, θυμίζοντας αρκετά μοτοσυκλέτα. Η σέλα είναι ευρύχωρη για δύο άτομα, με αφρώδες μέτριας σκληρότητας, ενώ ο χώρος από κάτω της επαρκεί για δύο Full Face κράνη (το ένα μικρού μεγέθους) και άλλα αντικείμενα. Το DT X εξοπλίζεται επίσης και με σύστημα Keyless για την εκκίνηση αλλά και τον ανεφοδιασμό και δύο θύρες USB. Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια εντυπωσιακή LCD οθόνη με μεγάλα λευκά ψηφία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεχωριστή adventure εμφάνιση


Το DT X έχει τον δικό του χαρακτήρα, αφού τα Adventure στοιχεία ξεχωρίζουν πάνω του, ειδικά στο εμπρός μέρος όπου συναντάμε το ψηλό ρύγχος-φτερό. Το τελευταίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από τους Led προβολείς που διαθέτουν ενσωματωμένα DRL φώτα ημέρας όπως επιβάλλει η εποχή. Οι αιχμηρές γραμμές διατρέχουν όλο το μήκος του scooter και καταλήγουν στο εντυπωσιακό πίσω φανάρι, ώστε το DT X να είναι αναγνωρίσιμο από όποια πλευρά και αν το κοιτάς.  H μικρή ζελατίνα και τα ελαστικά μικτής χρήσης ολοκληρώνουν την off-road εμφάνιση του μοντέλου.

Κατανάλωση 300αριου με επιδόσεις 400αριου


Ο ήδη γνωστός και πολύ επιτυχημένος σε όλα τα επίπεδα κινητήρας G5-SC συντροφεύει και το DT X360. Μονοκύλινδρος 321 κυβικών που καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 5 με έμφαση στη γλυκιά λειτουργία και στη γεμάτη απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών. Με ισχύ 28,6 ίππων στις 7.500σ.α.λ και 3 χλγμ ροπής στις 5.750, ξεπερνά εύκολα τα αντίστοιχα 300άρια σε επιδόσεις, όντας παράλληλα και πιο ελαστικός στο άνοιγμα του γκαζιού, ενώ εξοπλίζεται με traction control με δυνατότητα απενεργοποίησης για μεγαλύτερη ασφάλεια σε άσφαλτο και χώμα.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »