Οι τιμές των υγρών καυσίμων εξελίσσονται σε εφιάλτη χωρίς ορατό τέλος.

Οι τιμές των υγρών καυσίμων εξελίσσονται σε εφιάλτη χωρίς ορατό τέλος.

Ξεπέρασε τα 2,20 ευρώ η αμόλυβδη βενζίνη στην Ελλάδα

Τρόμο προκαλούν οι απανωτές αυξήσεις της τιμής της βενζίνης, καθώς η βενζίνη έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ μέσης τιμής στην χώρα μας.

Πάνω από τα 2,20 ευρώ το λίτρο, η μέση τιμή της αμόλυβδης

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης σημείωσε κι άλλη αύξηση, μέσα στο 7ήμερο που μας πέρασε, ξεπερνώντας πλέον και τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο. Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο δελτίο ενημέρωσης του παρατηρητηρίου, τοποθετεί τον μέσο όρο της απλής αμόλυβδης στα 2,204 ευρώ/λίτρο, με την 100άρα να αγγίζει τα 2,351 ευρώ ανά λίτρο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακριβότερες οι Κυκλάδες, «φθηνότερη» η Χίος

Την υψηλότερη μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης καταγράφει ο Νομός Κυκλάδων, όπου η απλή φτάνει τα 2,379 ευρώ ανά λίτρο, με την κατοστάρα στο 2,443 ευρώ/λίτρο. Αντίστοιχα, την πιο «φθηνή» (γιατί πάνω από 2 ευρώ δεν την λες σε καμία περίπτωση φθηνή) βενζίνη στην Επικράτεια, διαθέτει ο Νομός Χίου, στα 2,162 ευρώ ανά λίτρο απλής. Στην 100άρα, η χαμηλότερη τιμή βρίσκεται στον  Νομό Κιλκίς, με 2,265 ευρώ ανά λίτρο.

Σταθερά πάνω από 100 δολάρια το βαρέλι αργού

Παρά την «βουτιά» στα 102 δολάρια το βαρέλι, που σημειώθηκε στις 10 Μαΐου, το αργό πετρέλαιο Brent βρίσκεται σταθερά πάνω από τα 100 δολάρια, ενώ σήμερα τιμολογείται στα 110,54 δολάρια το βαρέλι. Ωστόσο, σημειώνει ελαφρώς πτωτική τάση -1,48%.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »