Kit τροχαλίας Polini Maxi Hi-Speed για Kymco Xciting 400

Kit τροχαλίας Polini Maxi Hi-Speed για Kymco Xciting 400

Polini Maxi Hi-Speed Kymco Xciting 400 Euro 5 2021 με 12 μπίλιες και σχεδιασμό νέας μεταβλητής,​​ εκμεταλλεύεται όλη την ιπποδύναμη του κινητήρα ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες.

Η απόδοση με ομοιόμορφο ανέβασμα στροφών του σκούτερ βελτιώνει την εκκίνηση και την επιτάχυνση σε όλο το εύρος, καθώς & υψηλότερη τελική ταχύτητα συνοδευόμενη από μικρότερο αριθμό στροφών, ιδανική για την διατήρηση της αξιοπιστίας του κινητήρα.

Η Polini διαθέτει μακράν το πιο αξιόπιστο σύστημα λίπανσης πείρου εμβόλου, από χρωμιωμένο νικέλιο με τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής από οποιαδήποτε άλλο βαριατόρ αφού συνδυάζει το DLC (κεραμική επίστρωση), ενώ παράλληλα έχει κατοχυρώσει ως πατέντα ένα εκπληκτικό σύστημα επάλειψης του γράσου με ειδικό ελατήριο στο εσωτερικό του που επιτρέπει τη σταθερή κατανομή του γράσου στον πείρο ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες χρήσης την ώρα της λειτουργίας του βαριατόρ. Οι μπίλιες (ράουλα) έχουν επίστρωση από νέο μείγμα νάιλον και αραμιδικών ινών. Έτσι έχουμε βέλτιστη απόδοση και μικρότερο κόστος συντήρησης χάρη σε αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν την καλύτερη αντοχή στη φθορά του βαριατόρ, του πείρου και των μπιλιών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα