Kawasaki: Θα επιστρέψει το GPZ900R; (+ video)

Μήπως η Kawasaki προσπαθεί να μας πει κάτι με το βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο Youtube και την εμφάνιση μιας GPZ900 στην ταινία «Top Gun: Maverick»;

Οι σπορ μοτοσυκλέτες με ρετρό εμφάνιση είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή και η Kawasaki ξέρει πολύ καλά πώς παίζεται το παιχνίδι. Στη γκάμα της έχει ήδη το Z900 RS και πρόσφατα προστέθηκε και το Katana, αλλά η Ιαπωνική εταιρεία φαίνεται ότι έχει κι άλλα σχέδια για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Η φωτογραφία που συνοδεύει το θέμα είναι προϊόν υπολογιστή και προέρχεται από το Ιαπωνικό περιοδικό Young Machine. Μπορεί να μην είναι επίσημη εικόνα της Kawasaki, αλλά το συγκεκριμένο περιοδικό μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τις πληροφορίες του και δεν αποκλείεται να έχει πληροφορίες εκ των έσω.  



Επίσης, πριν λίγες ημέρες η Kawasaki ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο Youtube ένα μικρής διάρκειας βίντεο με την ιστορία του GPZ900R και τις αλλαγές που δέχθηκε το μοντέλο στο πέρασμα του χρόνου. Φυσικά, δεν ξεχνάμε την εμφάνιση του μοντέλου στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, «Top Gun: Maverick».

Οι ενδείξεις είναι πολλές για να τις αγνοήσουμε. Υπομονή λοιπόν μέχρι να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Kawasaki για το μέλλον.