net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μεγάλύτερο σε κυβισμό cafe racer της Husqvarna αναμένεται να έχει σαφείς σχεδιαστικές επιρροές από το concept 401 Vitpilen που βλέπετε στη φωτογραφία.

Η εξάτμιση στο 401 βγαίνει στο πλάι σε αντίθεση με εκείνη του 701 που βρίσκεται κάτω από το μοτέρ, τουλάχιστον στο μοντέλο των δοκιμών.

Πολύ ενδιαφέρουσα η αισθητική που προτείνουν οι σχεδιαστές της Husqvarna, τουλάχιστον για το 401 Vitpilen.

Με διακριτικά ΚΤΜ το φημολογούμενο επόμενο cafe racer της Husqvarna.

Σε σχέση με το Duke η μοτοσικλέτα δοκιμών φαίνεται να διαφέρει τόσο στη σχεδίαση της ουράς όσο και σε εκείνη του πλαισίου.

Η συμπεριφορά λογικά θα είναι ένας τομέας στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η Husqvarna.

Κατασκοπεία: Husqvarna 701 Cafe racer

Μία ακόμη μοτοσικλέτα με διακριτικά KTM έπιασε ο κατασκοπικός φακός κατά τη διάρκεια δοκιμών. Αυτή τη φορά οι φήμες τη θέλουν να είναι η επόμενη νέα πρόταση της Husqvarna που θα ανήκει στα cafe racers.

 
Από αυτά που καταλαβαίνουμε οι άνθρωποι της Husqvarna ετοιμάζουν μια διευρυμένη σειρά από café racers με το 701 να είναι το επόμενο βήμα μετά το 401 Vitpilen. Το Vitpilen, που έχουμε δει ως πρωτότυπο, «πιάστηκε» σε δοκιμές περί τα μέσα του περασμένου Ιουνίου. 

Τώρα ήταν σειρά ενός μεγαλύτερου σε κυβισμό μονοκύλινδρου μοντέλου το οποίο, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες θα βασίζεται λογικά σε μεγάλο βαθμό στο 690 Duke, με διαφορές σίγουρα στη σχεδίαση (η διαφορετική σχεδίαση της ουράς αυτό δείχνει), ίσως στο πλαίσιο, αλλά και σε κάποια από τα περιφερειακά του μέρη. Μοιάζει πολύ με Duke ωστόσο οι Αμερικάνοι συνάδελφοι από την ιστοσελίδα asphaltandrubber.com που δημοσίευσε τις φωτογραφίες είναι σίγουροι ότι στις οθόνες μας έχουμε μια μοτοσικλέτα της Husqvarna. Με την EICMA να ανοίγει τις πύλες τις στο κοινό στις 19 Νοεμβρίου θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να το εξακριβώσουμε αυτό.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ