Kαλοκαιρινά γάντια Alpinestars SMX-2 Air Carbon V2

Τα SMX-2 Air Carbon V2 της Alpinestars με εξελιγμένο καινοτόμο σχεδιασμό και νέα υλικά σύμφωνα με τα πρότυπα πιστοποίησης CE σηματοδοτούν τα απόλυτα καλοκαιρινά γάντια.

Διαθέτουν προστασία φαλαγγών από ανθρακόνημα, τεχνικό πλέγμα 3D και δερμάτινη κατασκευή του βασικού κελύφους σε έναν συνδυασμό για ασφάλεια, διαπνοή και άνεση. Τα SMX-2 Air Carbon V2 είναι  κατάλληλα για τις διαδρομές ακόμα και σε εξαιρετικά ζεστές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά:

· Νέα σχεδίαση και ανθεκτικότητα κατασκευής του κελύφους που συνδυάζει μη αποψιλωμένο δέρμα και πλέγμα 3D για ανθεκτικότητα, αντοχή στην τριβή, και υψηλά επίπεδα διαπνοής.

· Ενθέματα σε στρατηγικά σημεία της παλάμης / αντίχειρα από PU και μικροίνες για βέλτιστη πρόσφυση και ανθεκτικότητα.

· Πατενταριμένο από την Alpinestars εργονομικό ένθεμα μεταξύ παλάμης και αντίχειρα εξασφαλίζει ελευθερία της κίνησης του αντίχειρα και ακριβέστερου χειρισμού των λειτουργιών της μοτοσυκλέτας.

· Επιθέματα από υψηλής ποιότητας suede στην παλάμη για μέγιστη αντοχή στην τριβή.

· Καινοτόμα, εργονομικής σχεδίασης προστασία φαλαγγών από ανθρακόνημα παρέχει εξαιρετική προστασία από κρούση και τριβή. Το προστατευτικό ενισχύεται με αφρώδες υλικό τύπου EVA εσωτερικά για επιπλέον άνεση και βέλτιστη απορρόφηση της ενέργειας.

· Τρισδιάστατο πλέγμα πολλαπλών κατευθύνσεων στα δάκτυλα για αποτελεσματικό αερισμό και ένθετα TPR σε στρατηγικά σημεία για μέγιστη προστασία από την τριβή.

· Ενθέματα από αφρώδες υλικό τύπου EVA στον αντίχειρα για απορρόφηση της ενέργειας και πρόσθετη προστασία.

· Προκυρτωμένα δάκτυλα για εξάλειψη της κόπωσης κατά την οδήγηση.

· Μανσέτα με φινίρισμα από neoprene για extra άνεση και κλείσιμο με ιμάντα από TPR για ασφαλή και ακριβή ασφάλιση του γαντιού στο χέρι.

· Eπίθεμα στον δείκτη και τον αντίχειρα για χειρισμό οθόνης αφής (smart phone/tablet/GPS).

· Ελαστικά πλευρικά τοιχώματα στα δάχτυλα (μεταξύ δείκτη και μικρού) για μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση.
 

Διαθέσιμη μεγάλη συλλογή αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσικλέτας στο www.motovinios.gr 


Τιμή: 79 ευρώ

ΜΟΤΟ ΒΥΝΙΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 141, 11527, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Ρωτήστε περισσότερα