Στιγμιότυπα από το νέο teaser της KYMCO.

Στιγμιότυπα από το νέο teaser της KYMCO.

KYMCO: Teaser για νέο και... ιδιαίτερο scooter!

Κάτι εντελώς νέο υπόσχεται η KYMCO, που θα παρουσιάσει ένα ακόμα scooter στα πλαίσια της παγκόσμιας ψηφιακής παρουσίασης της 26ης Νοεμβρίου. Δείτε το βίντεο και πείτε μας τι πιστεύετε ότι θα δούμε…

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

H KYMCO έχει πάρει… φόρα και ετοιμάζεται να παρουσιάσει ακόμα ένα μοντέλο στις 26 Νοεμβρίου, ανεβάζοντας  τον αριθμό των μοντέλων που περιμένουμε σε τουλάχιστον 4. Και πάλι η εταιρεία δημοσιεύει ένα σύντομο teaser video, με αινιγματικά πλάνα του νέου μοντέλου.
 
Όπως θα δείτε, μιλάμε σίγουρα για ένα νέο μικρό scooter, με σπορ χαρακτήρα προσανατολισμένο στην καθημερινή χρήση με… μπρίο και άποψη. Κάτι που θα συζητηθεί σίγουρα ωστόσο, είναι   η μηχανολογική διάταξη που φαίνεται από το βίντεο. Προσέξτε την πίσω ανάρτηση: Δεν φαίνεται να χρησιμοποιείται κλασικό CVT σύστημα, αλλά ιμάντας ή αλυσίδα μετάδοσης της κίνησης στον τροχό και κανονικό ψαλίδι τύπου μοτοσυκλέτας. 



Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το μοντέλο πιθανόν να χρησιμοποιεί μια εντελώς νέα φιλοσοφία μηχανολογικής διάταξης και μετάδοσης, που θα απομακρύνει τον κινητήρα από την ανάρτηση, με προφανή οφέλη προς την οδηγική συμπεριφορά. Από τα λίγα πλάνα του μοντέλου στο βίντεο, διακρίνουμε εκτός από την ιδιαίτερα επιθετική εμφάνιση, μια οθόνη ενδείξεων ως πίνακας οργάνων, επίπεδο πάτωμα και τουλάχιστον έναν αποθηκευτικό χώρο στην ποδιά.
 
Τι μας ετοιμάζει η KYMCO; Υπομονή μέχρι… μεθαύριο!