Αυτό είναι λοιπόν το νέο KYMCO RevoNEX, εν αναμονή και της πλήρους αποκάλυψης του.

KYMCO RevoNEX: Να η πρώτη εικόνα!

Με ένα επίσημο έγχρωμο σκίτσο, η KYMCO μας προετοιμάζει ακόμη μια φορά για το νέο της μοντέλο, RevoNEX. Δείτε περισσότερα…

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Ήταν μόλις πριν δύο 24ωρα όταν η KYMCO δημοσίευσε το πρώτο teaser για το RevoNEX (δείτε το κάνοντας κλικ εδώ), το νέο της μοντέλο που έρχεται ως επαναστατική πρόταση στην ηλεκτροκίνηση. Σήμερα οι άνθρωποι της εταιρείας κοινοποίησαν το σχέδιο που βλέπετε στην εικόνα, το οποίο εμμέσως πλην σαφώς, δίνει σημαντικά στοιχεία.

Αρχικά, μας επιβεβαιώνει όσον αφορά το είδος της μοτοσυκλέτας: Μιλάμε σίγουρα για μία μοτοσυκλέτα, και μάλιστα στην κατηγορία των naked ή των cruiser-type μοτοσυκλετών που εμφανίζονται πιο ποθητές από το παρελθόν.

Τίποτα περισσότερο δεν αποκαλύπτεται –ακόμα- όσον αφορά τεχνικές πληροροφίες και γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα κρίσιμο θέμα που «καίει». Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι η μοτοσυκλέτα θα βρίσκεται σε παρόμοιο επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, με το SuperNEX που παρουσιάστηκε πέρσι, συνεπώς δημιουργώντας προσδοκίες για πολύ υψηλές επιδόσεις. Αλλωστε, η ίδια η KYMCO έχει ήδη «συνδέσει» το ένα μοντέλο με το άλλο, αφού οι πιο παρατηρητικοί, θα προσέξουν ότι τα hashtags για τις δύο μοτοσυκλέτες συνυπάρχουν στο βίντεο της RevoNEX.

Περισσότερα θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, όσο πλησιάζει η ώρα της EICMA…