Ήρθε η ώρα να δούμε το KYMCO CV2 (φωτό) στην παραγωγή;

KYMCO: Νέο Adventure «Scooter» έρχεται

Ένα νέο μοντέλο με απροκάλυπτο προσανατολισμό προς την περιπέτεια, προϊδεάζει βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από την KYMCO. Δείτε περισσότερα. Τρέμε... Honda X-ADV;

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το «must» στο σήμερα της μοτοσυκλέτας και του δίκυκλου γενικότερα, όπως όλα δείχνουν, είναι η περιπέτεια: Αν οδηγείς δίκυκλο, θέλεις adventure. Με όλο και περισσότερες εταιρείες να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, η KYMCO θα επιχειρήσει να ταράξει τα νερά, αφού ετοιμάζει μοντέλο προς παρουσίαση σε λίγες ημέρες.
 
Πριν λίγο, δημοσιοποιήθηκε ένα βίντεο teaser που αποκαλύπτει, με αινιγματικό τρόπο, το νέο μοντέλο της KYMCO. Κάθε αμφιβολία περί adventure μοντέλου διαλύεται στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν και βλέπουμε με σαφήνεια το μοντέλο να διασχίζει μια χωμάτινη διαδρομή.
Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το βίντεο και να βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα. Η KYMCO μας θέτει προς το παρόν σε αναμονή για τις 26 Νοεμβρίου, όταν και το νέο μοντέλο θα αποκαλυφθεί. Θα μπορούσε να είναι βασισμένο στο CV2 Concept (φωτό), το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τέλος του 2017 αλλά δεν έχουμε ακούσει νέα του από τότε;
 
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, την κατηγοριοποίηση του μοντέλου από την KYMCO: Στην επίσημη επικοινωνία, δεν γίνεται καν αναφορά σε «scooter» και αυτό είναι πιθανώς στοχευμένο, μιας και ο όρος έχει συνδεθεί με την χρήση στο δρόμο και στην πόλη. Αλλωστε, και η Honda, που δημιούργησε ουσιαστικά μια κατηγορία με το X-ADV, δεν το αποκαλεί scooter αλλά crossover μοτοσυκλέτα, παρά το γεγονός ότι ακόμα ο κόσμος δεν έχει κάνει την διάκριση εντελώς αποδεκτή.
 
Μείνετε συντονισμένοι.