Ο επικεφαλής της KTM, Stefan Pierer

KTM, Stefan Pierer: Περιμένει αυξημένη ζήτηση

Την πεποίθηση του ότι η ζήτηση των μοτοσυκλετών θα αυξηθεί στην μετά κορωνοϊού εποχή της αγοράς, εξέφρασε σε συνέντευξη του ο Stefan Pierer της KTM. Δείτε τι είπε.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Οι πρώτες δηλώσεις για σημαντική ανάκαμψη, ακόμα και ανάπτυξη, της αγοράς του δικύκλου στην εποχή μετά την καραντίνα και τα περιοριστικά μέτρα, έγιναν από τον επικεφαλή της Royal Enfield, Vinod Dasari. Τώρα έρχεται και ο «ισχυρός άνδρας» της KTM, Stefan Pierer, να ενστερνιστεί την ίδια άποψη με δηλώσεις που έκανε σε ξένες ιστοσελίδες.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Pierer μίλησε στο περιοδικό «Le Repaire des Motards», δηλώνοντας ότι, λόγω των εκτενών διεθνών διασυνδέσεων της KTM, η εταιρεία είδε από νωρίς τον επικείμενο αντίκτυπο της κρίσης του κορωνοϊού και έδρασε ανάλογα. Ως αποτέλεσμα, ο Pierer περιμένει αύξηση στην ζήτηση μοτοσυκλετών κατά την ύφεση της πανδημίας, αφού αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην Κίνα, ουσιαστικά μια χώρα που δείχνει να αποθεραπεύεται από τον COVID-19.
 
Όπως είναι λογικό, ο φόβος για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και η ανάγκη για ένα προσιτό και εύχρηστο όχημα μετακίνησης, φέρνει αύξηση στην ζήτηση δικύκλων, όπως συνέβη και στις μεταπολεμικές εποχές. Ερωτηθείς εάν προέβη σε απολύσεις ή προσωρινές αναστολές εργασίας στην KTM, ο Pierer απάντησε πως όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά αποφάσισε μάλιστα να προσλάβει 70 ακόμη άτομα στο Mattighofen, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της αγοράς!