• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο Φραγκίσκος Ζούνης επί το έργον

Η μοτοσυκλέτα του Μάριου Κανάκη στις τέντες.

ΚΤΜ Motorex Acerbis Team: Διακρίσεις στην Μεγαλόπολη

Στις πρώτες θέσεις της κατάταξης βρέθηκαν οι αναβάτες της ΚΤΜ Motorex Acerbis Team στον αγώνα Motocross της Μεγαλόπολης. Δείτε περισσότερα.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Ο έκτος και προτελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2019 έγινε στη γνωστή πίστα MΧ της Μεγαλόπολης. Η ζέστη έπαιξε τον ρόλο της στις προσπάθειες όλων των αναβατών και δοκίμασε τις αντοχές των ιδίων, των ομάδων τους και των διοργανωτών. Τα σωματεία ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης, ΑΡΗΣ Πεντέλης και ΑΟΛΜΟ σε συνεργασία με τη ΔΕΗ διοργάνωσαν έναν πολύ καλό αγώνα με πληθώρα συμμετοχών.

#37 Φραγκίσκος Ζούνης – KTM 250 SX-F
3ος ΜΧ 2 (3ος Α Σκέλος / 3ος Β Σκέλος)     
 
Σε ένα απαιτητικό τερέν ο αναβάτης της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM με μια άριστα προετοιμασμένη KTM 250 SX-F κατάφερε να αποφύγει τα λάθη και να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Οι δυνατές μάχες που έδωσε με τους πρωτοπόρους απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας. Παρά τις ατυχίες, τη φετινή χρονιά, ο Φραγκίσκος Ζούνης βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 196 πόντους. Στόχος του στον τελευταίο αγώνα είναι να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία της κατηγορίας.
«Κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα. Οι επιδόσεις ήταν πολύ καλές. Στο πρώτο σκέλος μια βλάβη στο πίσω φρένο της μοτοσυκλέτας με κράτησε στην 3η θέση.  Στο δεύτερο σκέλος, ενώ βρισκόμουν στην τριάδα, είχα μια πτώση. Ανέκαμψα και χάρη στην εξαιρετική KTM 250 SX-F τερμάτισα στην 3η θέση. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και τώρα πια εστιάζουμε στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος.»

#49 Μάριος Κανάκης – ΚΤΜ 125 SX
5ος ΜΧ 2Τ (2ος ΑΣκέλος – Εγκατέλειψε Β Σκέλος)
Πάνω στην KTM 125 SX ο αναβάτης της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο σκέλος ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση και έδειξε πως επανέρχεται  δυναμικά μετά τον τραυματισμό που είχε στις αρχές της χρονιάς. Στο δεύτερο σκέλος αντιμετωπίζοντας προβλήματα δεν μπόρεσε να τερματίσει.
«Έκανα έναν πολύ καλό αγώνα στο πρώτο σκέλος και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου αλλά και την απόδοση της μοτοσυκλέτας μου. Σε συνεργασία με την ομάδα ευελπιστώ ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς να είναι ακόμη καλύτερος για όλους.»

Η KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον έβδομο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 29 και 30 Ιουνίου στη πίστα Θολωτού, Νέας Γωνιάς Χαλκιδικής