Τα δυνατά φρένα δεν εμφάνισαν το παραμικρό σημάδι κόπωσης, παρά τις σκληρές δοκιμασίες που υπέστησαν.

    Πλαίσιο-Αναρτήσεις- Φρένα:Παντού σταθερό

    Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο σε συνδυασμό με το σετ αναρτήσεων και το ελαφρύ αλουμινένιο ψαλίδι, προσφέρουν αυξημένη ακαμψία και σταθερότητα. Η WP είναι και εδώ η επιλογή της Αυστριακής εταιρίας για να εξοπλίσει το μοντέλο της. Ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών, που δεν δέχεται ρυθμίσεις, εδράζει στον μπροστά άξονα. 

    Μπορεί να ξενίσει κάποιους η απουσία επιλογής ρυθμίσεων, όμως πιστέψτε μας, το 1090 συμπεριφέρεται ιδανικά σε κάθε περίσταση, κάνοντας την όποια επιλογή ρύθμισης να μοιάζει περιττή. Πίσω έχει τοποθετηθεί ένα μονό αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση και απόσβεση επαναφοράς. Στον τομέα της πέδησης, δύο δίσκοι 320 χιλιοστών συνεργάζονται με δαγκάνες 4 εμβόλων της Brembo, ενώ πίσω ένας μονός δίσκος 267 χιλιοστών συνεργάζεται με διπίστονη δαγκάνα.  

    Το δικάναλο ABS της Bosch 9M+ είναι πάντα έτοιμο να αναλάβει δράση σε περιπτώσεις που παραστεί ανάγκη. Το αρχικό δάγκωμα είναι ικανοποιητικό, ενώ η δύναμη είναι επαρκής να σε σταματήσει σε κάθε περίπτωση. Οι τροχοί 19 ιντσών μπροστά και 17 ιντσών πίσω αγκαλιάζονται από τα πολύ καλά Metzeler Tourance Next, μια επιλογή που μας βρίσκει σύμφωνους.

    KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ