To Italjet Dragster

Italjet Dragster: Αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Καθυστέρηση παίρνει το χρονοδιάγραμμα παραδόσεων των νέων Italjet Dragster, με την εταιρεία να πραγματοποιεί αλλαγές στα μοντέλα που θα έρθουν το 2021. Δείτε περισσότερα.

Το Italjet Dragster αναμενόταν να κάνει ντεμπούτο εντός του 2020, ωστόσο οι παράπλευρες συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού ανάγκασαν την εταιρεία να επανεξετάσει το χρονοδιάγραμμα της. Έτσι, η διαθεσιμότητα του Dragster μετατίθεται αναγκαστικά στο 2021, εντός των πρώτων 3 μηνών.
 
Με την ευκαιρία αυτή, η εταιρεία θα κάνει κάποιες αλλαγές στο μοντέλο, προετοιμάζοντας το ακόμα καλύτερα. Οι κινητήρες των 125 και 200 κυβικών, με τους οποίους θα γίνει διαθέσιμο, περνούν πλέον τις Euro 5 προδιαγραφές και θα τροφοδοτούνται από ένα μεγαλύτερο ρεζερβουάρ χωρητικότητας 11 λίτρων.
 
Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι τα Dragster θα εξοπλίζονται με μεγαλύτερο εμπρός δίσκο φρένου, στα 200 χιλιοστά διαμέτρου αντί των 175 της πρώτης έκδοσης. Ακόμα, το σύστημα ABS θα εφαρμοστεί και στα δύο μοντέλα, αντικαθιστώντας το CBS σε αυτό των 125 κυβικών. Τέλος, την ανάρτηση των μοντέλων θα προμηθεύσει η Paioli, η οποία μάλιστα παρείχε τα αμορτισέρ και στα προηγούμενα Dragster μοντέλα, τα οποία ήταν αυτά που δημιούργησαν τον θρύλο γύρω από το scooter.
 
Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες, εν καιρώ.