• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Ιταλική αστυνομία: Αφησαν να σαπίζουν 60 καινούριες μοτοσυκλέτες
Ιταλική αστυνομία: Αφησαν να σαπίζουν 60 καινούριες μοτοσυκλέτες
  • Ιταλική αστυνομία: Αφησαν να σαπίζουν 60 καινούριες μοτοσυκλέτες
  • Ιταλική αστυνομία: Αφησαν να σαπίζουν 60 καινούριες μοτοσυκλέτες

Ιταλική αστυνομία: Αφησαν να σαπίζουν 60 καινούριες μοτοσυκλέτες

60 μοτοσυκλέτες Moto Guzzi που έχει εφοδιαστεί το αστυνομικό τμήμα της Ρώμης, είναι καθηλωμένες σε γκαράζ 1 χρόνο λόγω έλλειψης προστατευτικού εξοπλισμού για τους αναβάτες αστυνομικούς.

Μοτοσυκλέτες αξίας 900.000 ευρώ παρατημένες σε γκαράζ

Η ιταλική αστυνομία, ανανέωσε το στόλο των μοτοσυκλετών της πριν περίπου ένα χρόνο, καθώς είναι τακτική της χώρας να ανανεώνει με φρέσκα και αξιόπιστα οχήματα τα σώματα ασφαλείας της. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει στην Ελλάδα από ότι βλέπουμε, καθώς οι περισσότερες μοτοσυκλέτες των αστυνομικών, έχουν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και κακή συντήρηση. Από τις πολλές μοτοσυκλέτες που αγοράστηκαν, 60 δόθηκαν σε τοπικό αστυνομικό τμήμα της πόλης της Ρώμης, συνολικής αξίας περίπου 900.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αφήνουν τους αστυνομικούς χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας

Υπάρχει έλλειψη όμως εξοπλισμού ασφαλείας για τους αναβάτες αστυνομικούς (υπεράριθμοι σε σχέση με τις μοτοσυκλέτες) όπως: γάντια, κράνη, μπότες, μπουφάν και προστατευτικά ποδιών. Αυτό έχει αναγκάσει το αστυνομικό τμήμα να αποθηκεύσει τις μοτοσυκλέτες σε γκαράζ και ουσιαστικά να μένει αναξιοποίητη η επένδυση που έγινε για την αλλαγή του στόλου των οχημάτων.

Τους

Οι πολίτες αντέδρασαν αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση αυτή, καθώς τα χρήματα έχουν δοθεί από την φορολογία τους και θεωρούν αδιανόητο να μην αγοράζεται ο εξοπλισμός που απαιτείται και έχει πολύ μικρό κόστος συγκριτικά με την αγορά των μοτοσυκλετών. Δηλώνουν μάλιστα ότι θέλουν να βλέπουν περισσότερες περιπολίες για να νιώθουν πιο ασφαλείς και να μειωθεί η εγκληματικότητα. Βέβαια μάλλον είναι σε καλύτερη μοίρα οι πολίτες της γειτονικής χώρας, καθώς το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και θα βρεθούν λύσεις, ενώ στη χώρα μας πάσχουμε από έλλειψη μοτοσυκλετών( η πλειοψηφία των ενεργών σε κυκλοφορία είναι σε άσχημη κατάσταση όσον αφορά τη συντήρηση και παλιάς τεχνολογίας), έλλειψη αστυνομικών και εξοπλισμού.

60 μοτοσυκλέτες αξίας 900.000 ευρώ «κάθονται» στο γκαράζ
Δεν παρέχουν στους αστυνομικούς κατάλληλο εξοπλισμό
Τους "κράζουν" οι πολίτες γιατί θέλουν περισσότερη αστυνόμευση
Τι να πούμε και εμείς που δεν έχουμε ούτε μοτοσυκλέτες της προκοπής ούτε προσωπικό να τις επανδρώσει;

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »