Husqvarna Motorcycles Replica 16eDrive

Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive

Husqvarna: Nέα ηλεκτρικά δίκυκλα ισορροπίας

Το καλύτερο δώρο για τα παιδιά που θέλουν να μάθουν ποδήλατο και μοτοσυκλέτα, θέλει να κάνει η Husqvarna, παρουσιάζοντας τα νέα δίκυκλα ισορροπίας σε συνεργασία με την STACYC. Δείτε περισσότερα.

Η Husqvarna παρουσιάσε τα νέα δίκυκλα ισορροπίας σε συνεργασία με την STACYC, ονόματι Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive και 16eDrive. Τα δύο παιδικά οχήματα αποτελούν μια πρόταση για την είσοδο των παιδιών στον χώρο του δικύκλου, προσφέροντας δύο διαφορετικά οδηγικά «επίπεδα», για παιδιά διαφορετικής ηλικίας και εμπειρίας.
 
Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν την δυνατότητα ποδοκίνητης ώθησης από το παιδί που οδηγεί, ενώ υπάρχει σύστημα ηλεκτροκίνησης που τα μετατρέπει ουσιαστικά σε δύο μίνι μοτοσυκλέτες. Το μοντέλο 12eDrive έχει 3 λειτουργίες με μέγιστη ταχύτητα 8, 11 και 14 χλμ/ώρα και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Το μεγαλύτερο 16eDrive προσφέρει ταχύτητες 8, 12 και 21 χιλιομέτρων την ώρα.
 
Τα δύο μοντέλα έρχονται και σε διαφορετικά μεγέθη: Το 12eDrive έχει ύψος σέλας 33 εκατοστά και τροχούς 12 ιντσών, ενώ το μεγαλύτερο 16eDrive έχει αλουμινένιο πλαίσιο, τροχούς 16 ιντσών και ύψος σέλας 43 εκατοστών, με χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να κινηθεί και σε ελαφρό χωματόδρομο. Και τα δύο μοντέλα φέρουν μπαταρία αυτονομίας 1 ώρας οδήγησης και μικρού χρόνου επαναφόρτισης.  
 
Τα Replica 12eDrive και 16eDrive είναι διαθέσιμα μέσα από το δίκτυο αντιπροσώπων Husqvarna.