Η teaser εικόνα της Husqvarna για το νέο επερχόμενο μοντέλο.

Husqvarna: Ετοιμάζει νέο μοντέλο στις 3 Φλεβάρη

Ένα νέο teaser για μοτοσυκλέτα που έρχεται, αποκάλυψε η Husqvarna με μια «σπαρτιατική» εικόνα στην ιστοσελίδα της. Δείτε περισσότερα.

Μετά και από την αποκάλυψη του KTM 1290 Super Adventure για το 2021, και η Husqvarna ξεκίνησε το «παιχνίδι» των teasers, με μια εικόνα που δημοσίευσε στο site. Η εταιρεία μας προδιαθέτει για μια παρουσίαση στις 3 Φεβρουαρίου, προσκαλώντας μας να «οδηγήσουμε τον δικό μας δρόμο» (Ride your own road).
 
Κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο, στην ιστοσελίδα της εταιρείας, πηγαίνεις σε ένα teaser βίντεο, το οποίο παρουσιάζει αστικά πλάνα σε συνδυασμό με μια μοτοσυκλέτα, η οποία φαίνεται να είναι μια Svartpilen. Πράγματι, κάνοντας… στρατηγικές παύσεις στο κλιπ, τα χαρακτηριστικά του Svartpilen είναι ξεκάθαρα: Πλατύ τιμόνι, μεγάλος εμπρός τροχός.
 
Φαίνεται λοιπόν ότι η Husqvarna ετοιμάζει μια ακόμα Svartpilen, για την οποία όμως δεν δημοσιεύονται περισσότερα. Δημοσιογράφοι του εξωτερικού επιμένουν ότι μιλάμε για ένα νέο Svartpilen 200, που θα διευρύνει περισσότερο την γκάμα των «Μαύρων βελών». Υπομονή 5 μέρες ακόμα, που θα δούμε και την παρουσίαση.