H Honda NTV 650 του Jimmy Dressel

H Honda NTV 650 του Jimmy Dressel

H Honda NTV 650 του Jimmy Dressel

H Honda NTV 650 του Jimmy Dressel

H Honda NTV 650 του Jimmy Dressel

H Honda NTV 650 του Jimmy Dressel

Honda NTV 650 by Kaspeed Moto: Μια φρέσκια οπτική

Η Kaspeed ασχολήθηκε με ένα από τα λιγότερο γνωστά μοντέλα της Honda δίνοντας του νέα πνοή ζωής. Πως σας φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda NTV 650 ήταν μία από τις μοτοσυκλέτες της Honda που δεν έλαβε το ίδιο μερίδιο προσοχής σε σχέση με τις σύγχρονες της. Στην δεκαετία του 90 που κυκλοφόρησε, είχε μια αισθητική που έτυχε μέτριας αποδοχής και έναν μάλλον μετριοπαθή κινητήρα με περίπου 50 ίππους ισχύος, όμως η αξιοπιστία του το έκανε ένα ιδανικό «εργαλείο». Στα μάτια του Jimmy Dressel της Kaspeed όμως, ήταν κάτι πολύ παραπάνω. Όπως δήλωσε μάλιστα ο ίδιος, ήθελε να το κάνει να «φαίνεται, να ακούγεται και να οδηγείται καλύτερα».

Έχοντας ένα περιορισμένο budget στην διάθεση τους, ο Jimmy Dressel, μαζί με τον δίδυμο αδερφό του και τον πατέρα του, που τρέχουν την Kaspeed Customs, ξεκίνησαν δουλειά. Εξαρχής, αποκλείστηκαν οι εκτεταμένες επεμβάσεις στον κινητήρα και το πλαίσιο και έτσι, οι εργοστασιακοί τροχοί με τις 3 διπλές ακτίνες παρέμειναν ως έχουν, αν και η πίσω ανάρτηση απέκτησε νέο μοχλικό και αμορτισέρ σηκώνοντας λίγο την ουρά.

Το υποπλαίσιο είναι νέο, όπως επίσης και η σέλα αλλά και τα πλαϊνά καλύμματα, ενώ το ρεζερβουάρ παρέμεινε το εργοστασιακό, όμως βάφτηκε εκ νέου. Η εξάτμιση απέκτησε ένα νέο τελικό από την Leo Vince, ενώ ο Jimmy έβαψε τροχούς, πιρούνι και υποπλαίσιο σε μαύρο χρώμα, ρίχνοντας και μια ιδέα κόκκινου στην κατασκευή μέσα από τα καπάκια των κεφαλών. Νέο είναι και το μούτρο με τον στρογγυλό προβολέα και το πλαστικό κάλυμμα που τον περιβάλλει, αλλά και το διπλό νέο όργανο που τοποθετήθηκε στο τιμόνι.