Honda Monkey K-Speed

Μπόμπος και café-racer μαζί γίνεται; Και όμως γίνεται! Δείτε την άποψη της Κ-Speed…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το ολόφρεσκο και αναγεννημένο Honda Monkey δεν έχει ούτε χρόνο, που παρουσιάστηκε και ήδη κερδίζει του ς αναβάτες και όχι μόνο. Το Mini moto της Honda αποτελεί φαινόμενο λατρείας και δεν γίνεται να μην το προσέξουν οι customizers ανά τον κόσμο. Κάπως έτσι, οι Ταϊλανδέζοι της K-Speed  έπιασαν ένα Monkey και το μεταμόρφωσαν σε mini café racer!

Ένας από τους νεότερους και πιο δραστήριους οίκους μετατροπών στον κόσμο, η K-Speed προχώρησε σε τεράστιες αλλαγές. Αρχικά, οι τροχοί των 12 ιντσών πήραν πόδι και αντικαταστάθηκαν, από δύο νέους «δισκοειδείς» τροχούς 14 ιντσών. Τα πίσω αμορτισέρ αντικαταστάθηκαν από ένα ζευγάρι νέων YSS τμημάτων,  ενώ στο μπροστά μέρος το πιρούνι έχασε 75 χιλιοστά ύψους για να δημιουργήσει την racer εντύπωση.

Το τιμόνι του μικρού μοντέλου αντικαταστάθηκε από ένα ζευγάρι κλιπ-ον, με τις τιμονόπλακες να βάφονται μαύρες. Εντυπωσιακό είναι το τεπόζιτο, το οποίο επιχρωμιώθηκε πλήρως, ενώ οι εμφανισιακές αλλαγές δεν σταματούν εκεί: Η σέλα είναι νέα, όπως επίσης και το υποπλαίσιο, το όργανο και οι διακόπτες, τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και η βάση της πινακίδας.

Στον κινητήρα τοποθετήθηκε μια νέα ολόσωμη εξάτμιση, νέα καπάκια στον εκκεντροφόρο και τον συμπλέκτη και μια νέα εισαγωγή που αντικαθιστά το φιλτροκούτι. Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα; Για εμάς, είναι χαλαρά μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δουλειές που έχουμε δει!