H πρόταση των Ιαπώνων για το Fireblade του 2020...

Honda Fireblade 2020: Και αν ήταν… έτσι;

Με τις φήμες να έχουν πάρει φωτιά, φυσικό είναι κάποιοι να πειραματιστούν… τρισδιάστατα, για να εκφράσουν την άποψή τους. Αν το CBR1000 του 2020 ήταν έτσι, πως σας φαίνεται;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Σύμφωνα με πάμπολλες, διεθνείς πηγές ειδήσεων, μία ολοκαίνουργια Honda CBR1000 Fireblade για το 2020 θα είναι  γεγονός και θα την δούμε τον Οκτώβριο. Οι πληροφορίες μιλούν μεταξύ άλλων, για τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο σε σειρά που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε supersport παραγωγής αλλά και πολλές ακόμη αλλαγές, με σημαντική την εμφάνιση και την προσθήκη (ενεργών) αεροδυναμικών βοηθημάτων.

Και φυσικά, η παγκόσμια μοτοσυκλετιστική κοινότητα είναι πολλοί άνθρωποι με το κέφι και την όρεξη… 15χρονου αγοριού που βλέπει για πρώτη φορά μία superbike και εκφράζουν τις προσδοκίες τους ανάλογα. Δείτε για παράδειγμα αυτή την εικόνα: Πρόκειται για μία 3D δημιουργία από Ιαπωνία μεριά, που κάνει μια εικασία για την νέα Fireblade.

Βέβαια στα δικά μας μάτια, η μοτοσυκλέτα αυτή δεν θα είναι η καινούργια Fireblade. Και ελπίζουμε μάλιστα, να μην είναι: τα σχέδια πατέντας που έχουν κυκλοφορήσει αποκαλύπτουν κάτι εντελώς διαφορετικό εμφανισιακά και εμείς με τη σειρά μας πιστεύουμε ότι η νέα Fireblade θέλει κάτι δυναμικό και ριζοσπαστικό σε αυτό το κομμάτι. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά αν η μοτοσυκλέτα έρθει όντως, θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα σε κάθε άλλο τομέα…!

Τι θα γίνει λοιπόν με την νέα Fireblade; Οι ξένοι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για καινούργια μοτοσυκλέτα της Honda στα WSBK, για το 2020. Αυτό σημαίνει ότι στην χειρότερη περίπτωση, αν η Fireblade δεν έρθει ως μοντέλο παραγωγής, θα βγει σε limited edition 500 τουλάχιστον κομματιών για να ομολογκαριστεί. Περιμένουμε ακόμα λοιπόν…