Θα είναι έτσι η Honda CBR 1000 Fireblade του 2024 και μετά;

Θα είναι έτσι η Honda CBR 1000 Fireblade του 2024 και μετά;

Honda CBR1000RR-R 2024: Το τελευταίο των 200+ αλόγων;

Η προσφάτως ανανεωμένη Honda CBR 1000 RR-R, μπορεί να γίνει ακόμα πιο… αεροδυναμική από ότι είναι στην επόμενη γενιά της, λένε οι «κατάσκοποι».

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Νέο CBR 1000 Fireblade το 2024;

Σε ένα πολύ σημαντικό μοντέλο, τα 4 χρόνια είναι… υπολογίσιμο διάστημα για αναμονή προς ανανέωση. Η Honda μας παρουσίασε το ολοκαίνουργιο CBR 1000 RR-R το 2019 ως μοντέλο 2020 και, όπως λένε πηγές από την Ιαπωνία, η ανανέωση είναι προ των πυλών και θα είναι αρκετά εκτεταμένη, με κύρια σημασία την αεροδυναμική και την διατήρηση της απόδοσης ισχύος, χωρίς να «κοπούν» άλογα ελέω προδιαγραφών ρύπων. Όμως, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πρόκειται για την τελευταία Fireblade που θα λάβει υπόψιν της την ισορροπία ισχύος/ρύπων, αφήνοντας 2 ενδεχόμενα να εννοηθούν. Πρώτον, οποιοδήποτε CBR-Fireblade μετά την γενιά του 2024 θα έχει πλέον «κομμένη» ισχύ και δεύτερον, ότι η Honda θα σταματήσει το Fireblade τελείως, από τις μοτοσυκλέτες δρόμου, παράγοντας το ίσως σε εκδόσεις πίστας αποκλειστικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα εμφάνιση, ακόμα πιο έντονα αεροδυναμικά

Δεν είναι κρυφό πλέον, ότι τα αεροδυναμικά στοιχεία είναι η πιο ισχυρή «μόδα» των τελευταίων ετών στην εμφάνιση των μοτοσυκλετών, αφού δεν επηρεάζουν μόνο τις sportbikes και τις street, αλλά και μοντέλα άλλων κατηγοριών. Είναι φυσικό να υποθέσουν οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι, που κάνουν το ρεπορτάζ, ότι το Fireblade του 2023 θα έχει επεμβάσεις στο αεροδυναμικό πακέτο. Αυτές, θα είναι τμήμα μόνο των αλλαγών στην εμφάνιση του μοντέλου και οι Ιάπωνες γραφίστες, έχουν δημιουργήσει μια δική τους εκδοχή, που βλέπετε στην εικόνα. Μπορεί το μοντέλο να ντεμπουτάρει στο σαλόνι του Τόκιο ή στην EICMA, στο τέλος του 2023, ως μοντέλο 2024; Θα μας δείξει ο χρόνος!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »