Πλέον η Honda Africa Twin συνδέεται και με κινητά τηλέφωνα Android.

Honda Africa Twin: Πλέον συμβατά και με Android

Την συμπερίληψη του Android Auto στον εξοπλισμό της Africa Twin 1100, ανακοίνωσε η Honda, ανοίγοντας τις πόρτες για περισσότερους αναβάτες στην συνδεσιμότητα. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Με επίσημες δηλώσεις, η Honda ανακοίνωσε τον εξοπλισμό της Africa Twin 1100, με το σύστημα συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο Android Auto. H πλατφόρμα ανοίγει την «πόρτα» στους κατόχους Android συσκευών smartphones να συνδέονται με την μοτοσυκλέτα τους, απολαμβάνοντας πληθώρα λειτουργιών όπως πλοήγηση και επικοινωνίες.
 
Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα θα γίνει διαθέσιμο τόσο για την «απλή» έκδοση της Afirca Twin 1100, όσο και για την κορυφαία Adventure Sports. Το σύστημα θα μπορεί να εγκατασταθεί στην μοτοσυκλέτα από έναν αντιπρόσωπο Honda και χρειάζεται την συσκευή και ένα Bluetooth headset, ξεκλειδώνοντας όλες τις δυνατότητες.
 
O αναβάτης, μέσω της πλατφόρμας διασύνδεσης, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει πλοήγηση μέσω των Google Maps, πραγματοποίηση κλήσεων και αποστολής-λήψης μηνυμάτων, χρήση messaging εφαρμογών αλλά και ακρόαση μουσικής και χρήση φωνητικών εντολών. Φυσικά, ο χειρισμός πραγματοποιείται χωρίς ο αναβάτης να χρειάζεται να βγάλει το κινητό του τηλέφωνο από την τσέπη ή την τσάντα του.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το Android Auto, κάντε κλικ εδώ.