Αυτή είναι η τιμή του νέου Honda ADV 350.

Αυτή είναι η τιμή του νέου Honda ADV 350.

Honda ADV 350 Τιμή: Ανακοινώθηκε

Το Honda ADV 350 παρουσιάστηκε στα πλαίσια της EICMA 2021, δίνοντας οριστικό τέλος στις φήμες.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda, και επίσημα, μπαίνει στα χωράφια των adventure scooters, διευρύνοντας την κατηγορία που η ίδια δημιούργησε, με το X-ADV. Τώρα, μάθαμε και την τιμή του νέου ADV 350 στην χώρα μας.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Ξεκινάμε από τα 6.690 ευρώ

Η αρχική τιμή του νέου ADV 350 θα είναι 6.690 ευρώ, ενώ το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση, με smart top box. Η τιμή της έκδοσης αυτής, θα ανέρχεται στα 7.190 ευρώ.
 

Η πλήρης παρουσίαση του Honda ADV 350


Βασικό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου είναι η πρακτικότητα που προσφέρει με μεγάλο χώρο αποσκευών 48 λίτρων κάτω από τη σέλα ο οποίος  μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και δύο full face κράνη, ενώ εκεί βρίσκεται και μια υποδοχή USB-C για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 795 χιλιοστά από το έδαφος.  Η μεγάλη ζελατίνα ρυθμίζεται σε διαφορετικές 4 θέσεις σε εύρος 133 χιλιοστών και η LCD οθόνη οργάνων ενσωματώνει τη λειτουργία πολυμέσων Honda Smartphone Voice Control System για σύνδεση με το κινητό του αναβάτη.  Όλες οι λειτουργίες γίνονται χωρίς τη χρήση κλειδιού χάρη στο πρακτικό Smart-key, το οποίο  εκτός από την εκκίνηση του κινητήρα, ασφαλίζει αυτόματα τη σέλα και το Τop Box.

Ο κινητήρας μειωμένων τριβών ESP+ με κυβισμό 330 κυβικών αποδίδει 29,2 ίππους στις 7.500σαλ. με τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 31,5 ΝΜ στις 5.250σαλ. Το Selectable Traction Control δύο επιπέδων εξασφαλίζει την απαραίτητη πρόσφυση στον πίσω τροχό ενώ μπορεί να απενεργοποιηθεί κατά βούληση. Ο κινητήρας είναι εναρμονισμένος με τις νόρμες Euro 5 και σύμφωνα με τη Honda, προσφέρει αυτονομία πάνω από 340 χιλιόμετρα από το ρεζερβουάρ των 11,7 λίτρων.

Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο του X-ADV 350 έχει σχεδιαστεί για μέγιστη αντοχή και ακαμψία τόσο στους δρόμους της πόλης όσο και σε off-road μονοπάτια. Το ανεστραμμένο πιρούνι των 37 χιλιοστών, με τη διαδρομή των 125 χιλιοστών, στηρίζεται επάνω σε τιμονόπλακες μεγάλου μεγέθους που αυξάνουν την ακαμψία του εμπρός μέρους. Στο πίσω μέρος, ένα monoblock αλουμινένιο ψαλίδι συνδέεται με διπλά αμορτισέρ διαδρομής 130 χιλιοστών, τα οποία διαθέτουν ξεχωριστό δοχείο αερίου και ρυθμιζόμενη προφόρτιση 3 θέσεων.  Ένας δίσκος 256 χιλιοστών με 2-πίστονη δαγκάνα μπροστά και ένας δίσκος 240 χιλιοστών με μονοπίστονη δαγκάνα πίσω, συνεργάζονται με δικάναλο σύστημα ABS.  Οι 6-μπράτσοι αλουμινένιοι τροχοί των 15 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω τυλίγονται από ελαστικά 120/70 και 140/70 αντίστοιχα.  Το συνολικό βάρος του X-ADV 350 φτάνει τα 186 κιλά πλήρες υγρών.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »