Τα σχέδια που κατέθεσε η Harley στο γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας της Ευρώπης

Τα σχέδια που κατέθεσε η Harley στο γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας της Ευρώπης

Τα σχέδια που κατέθεσε η Harley στο γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας της Ευρώπης

Το πρωτότυπο μοντέλο του νέου scooter (;) της Harley-Davidson

Harley-Davidson: Σχέδια για ηλεκτρικό scooter

Τεχνικά σχέδια για ένα δίκυκλο που μοιάζει με ηλεκτρικό scooter πόλης, κατέθεσε η Harley-Daivdson δείχνοντας ότι έχει σοβαρές προθέσεις για το mobility. Δείτε περισσότερα…

Η Harley-Davidson φαίνεται πως έχει καταθέσει επισήμως τα σχέδια της, για ένα νέο ηλεκτρικό scooter τα οποία όμως μόλις πριν λίγες μέρες, δημοσιοποιήθηκαν από το γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής ένωσης. Η εταιρεία δείχνει ότι θέλει να εξερευνήσει και το κομμάτι του «εισαγωγικού οχήματος» για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την Harley-Davidson και να εισέλθουν στην γκάμα της, βάσει του νέου επιχειρηματικού σχεδιασμού της.

Δείτε τα σχέδια: Μιλάμε για ένα πολύ απλό όχημα τόσο στην σύλληψη όσο και στην εκτέλεση, αφού αποτελείται από ένα διπλό πλαίσιο, απλά περιφερειακά και ακτινωτούς τροχούς και μια μικρού μεγέθους μονάδα ισχύος στον πυρήνα της. Η μονάδα αυτή, θα φέρει τόσο το μοτέρ, όσο και την μπαταρία του μοντέλου, ενώ η μετάδοση της κίνησης στον πίσω τροχό θα γίνεται με ιμάντα.

Το μοντέλο μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη κατασκευαστή σε ρόλο πρωτότυπου από την εταιρεία! Δείτε το παρακάτω: Η απλότητα της κατασκευής βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, με μια πολύ μίνιμαλ εμφάνιση και στοιχεία που θυμίζουν ποδήλατο: Δείτε την σέλα και το τιμόνι, για παράδειγμα.

Όπως αποκαλύπτεται και από πληροφορίες εκ Γερμανίας, το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί τμήμα της επιχειρηματικής οργάνωσης της Harley-Davidson για επέκταση σε περισσότερους αναβάτες, σε αυτούς που όπως χαρακτηρίζει η Harley ως «περίεργους» (curious, δηλαδή οι έχοντες περιέργεια, όχι οι παράξενοι…). Κατά αυτό τον τρόπο, η Harley συστήνεται σε περισσότερα άτομα προσφέροντας κάτι που ζητάνε οι πολλοί και διευρύνοντας έτσι, την δυναμική του ονόματος της. Το πώς ακριβώς η «συνταγή» θα εκτελεστεί και πότε θα την δούμε ολοκληρωμένη, ωστόσο, μένει να το δούμε στο μέλλον.