Πιθανόν έρχονται δραστικές αλλαγές, όσον αφορά τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα σχέδια της H-D...

Harley-Davidson: Στον πάγο τα ηλεκτροκίνητα;

Ραγδαίες εξελίξεις για τον σχεδιασμό των ηλεκτρικών προϊόντων που αναπτύσσονταν από την Harley-Davidson, καθώς πιθανόν η μάρκα να εγκαταλείψει τον τομέα. Δείτε περισσότερα.

Πριν λίγες ώρες, δημοσιεύθηκε σε διεθνή μέσα το ότι η Harley-Davidson αφαίρεσε από την ιστοσελίδα της, σχεδόν όλες τις αναφορές σε μελλοντικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα, η «Electric Motorcycle Concept» έχει προς το παρόν αφαιρεθεί από τα μελλοντικά μοντέλα, ενώ η επιμέρους σελίδα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων του μέλλοντος φέρει μόνο το ηλεκτρικό scooter concept. Αυτό θορύβησε τους διεθνείς δημοσιογράφους, καθώς κάπως έτσι μάθαμε πριν λίγο καιρό, ότι το Bronx δεν θα έρθει ποτέ.
 
Η Harley-Davidson προχώρησε σε επίσημες δηλώσεις, μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων, επικαλούμενη το σχέδιο The Rewire. Οι άνθρωποι της εταιρείας είπαν συγκεκριμένα: «Ως μέρος του The Rewire, η Harley-Davidson δεν κάνει πλέον κανένα σχόλιο για τα μελλοντικά προϊόντα, πριν την επίσημη αποκάλυψη τους. Η H-D είναι αφοσιωμένη στο να ηγηθεί στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες. Σαν πρωτοπόροι στον τομέα, είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματα της LiveWire προς το παρόν, η οποία είναι η νούμερο 1 ηλεκτρική μοτοσυκλέτα σε πωλήσεις στις ΗΠΑ και έχει μια εξαιρετική παγκόσμια παρουσία. Θα μοιραστούμε περισσότερα, μαζί με το 5ετές πλάνο στρατηγικής μας ονόματι The Hardwire, νωρίς το 2021»
 
Από τις δηλώσεις της εταιρείας, η μόνη βεβαιότητα είναι ότι… όλα παίζουν. Περιμένουμε περισσότερα.