Νέα ονομασία και νέο μοντέλο στα σκαριά για την Harley Davidson.

Harley-Davidson: Κατοχύρωσε νέο όνομα

Μια ονομασία που θα χαρακτηρίζει πιθανότατα νέο μοντέλο, κατοχύρωσε η αμερικανική μάρκα στις ΗΠΑ. Δείτε περισσότερα.

Από την Harley-Davidson o κόσμος της μοτοσυκλέτας περιμένει αρκετά νέα πράγματα, μετά την παρουσίαση από την ίδια, νέων μοτοσυκλετών με… όλη την έννοια: Δηλαδή, μοντέλων που συμφωνούν με την μοντέρνα έννοια της μοτοσυκλέτας και πάνε την μάρκα ακόμη πιο μπροστά. Φαίνεται λοιπόν ότι οι άνθρωποι του Milwaukee κατέθεσαν ένα νέο όνομα μοντέλου για κατοχύρωση: «Bareknuckle» , που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Γυμνή γροθιά».

Οι πηγές του εξωτερικού συνδέουν την νέα αυτή ονομασία, με το Streetfighter μοντέλο που η Harley μας είχε δείξει πέρσι, το οποίο ακόμα παραμένει ανώνυμο. Ακόμα φυσικά είναι νωρίς, αλλά το σενάριο είναι ανοικτό και η σύνδεση μπορεί να γίνει ως εξής: Ένα «γυμνό» μοντέλο το οποίο θα είναι μια «γροθιά» οδηγικής απόλαυσης, εξού και το «Bareknuckle» όνομα.

Και για τους φίλους της ιστορίας και των trivia, να αναφέρουμε ότι ένας από τους πρώτους δικύλινδρους της ιστορίας της Harley, που κατασκευαζόταν την δεκαετία του 1930, λεγόταν «Knucklehead». Μια μάρκα όπως η Harley, για την οποία η ιστορία είναι μέρος του πακέτου που πουλά, δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτές τις λεπτομέρειες να περάσουν έτσι… Προς το παρόν περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.