Τα σχέδια του fairing για την φερόμενη νέα sport μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson.

Τα σχέδια του fairing για την φερόμενη νέα sport μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson.

Στιγμιότυπο που συνδέεται με την εν λόγω μοτοσυκλέτα. Αν το μοντέλο είναι έτσι, μιλάμε για μία εντελώς νεωτεριστική προσέγγιση, για τα δεδομένα της H-D πάντα.

Harley-Davidson: Ενδείξεις για νέο σπορ μοντέλο

Πατέντες που αποκαλύπτουν ένα fairing συνδέονται με την Harley-Davidson και το πλάνο της για πιθανό νέο σπορ μοντέλο. Δείτε περισσότερα.

Θυμάστε το Harley-Davidson VR1000; Ίσως και όχι, αλλά δεν σας αδικούμε: Επρόκειτο για μια προσπάθεια της Harley να κατασκευάσει μια αμιγώς σπορ μοτοσυκλέτα από λευκό χαρτί, με στόχο (και) την συμμετοχή στα πρωταθλήματα WSBK και της AMA. Μάλιστα ο κινητήρας του έγινε και η βάση, για την ανάπτυξη του μοτέρ της V-Rod. Ωστόσο, από το 2001 και μετά, δεν έχουμε δει άλλη παρόμοια μοτοσυκλέτα από την Harley… μέχρι τώρα!

Κατάσκοποι στο εξωτερικό φαίνεται ότι εντόπισαν μία σειρά σχεδίων, για fairing μοτοσυκλέτας, που συνδέεται με την Harley-Davidson. H εμφάνιση του μπροστινού fairing έχει ρετρό στοιχεία, όμως κυριαρχείται από σύγχρονες γραμμές και λεπτομέρειες και, αναμφίβολα, θα μπορούσε να μπει σε μοντέρνα μοτοσυκλέτα. Μάλιστα, τα σχέδια έχει επιμεληθεί η ίδια ομάδα, που δημιούργησε και την Livewire.

Οι φήμες αποκτούν ισχυρότερες βάσεις, αν κάποιος ανατρέξει σε ένα περσινό βίντεο της εταιρείας, στο οποίο εμφανίζεται ένας εργαζόμενος της H-D να διαμορφώνει ένα μοντέλο από πηλό, το οποίο έχει χαρακτηριστικά σπορ γραμμές (και βρίσκεται… όλως τυχαίως, δίπλα από μία VR1000).
Τι σημαίνει αυτό; Πιθανόν, στα πλαίσια του ριζικού εκμοντερνισμού της, η Harley-Davidson ετοιμάζει και μια σπορ μοτοσυκλέτα με fairing. Περιμένουμε περισσότερα.