Harley-Davidson Electra Glide Standard

Και επίσημα στην χώρα μας έρχεται η Harley-Davidson Electra Glide Standard. Δείτε εδώ πόσο θα κοστίζει και όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

Λίγες ώρες μετά την παρουσίαση μας, στο νέο μοντέλο της Harley-Davidson, Electra Glide Standard, η ίδια η εταιρεία μας απέστειλε το κατάλληλο δελτίο με τις πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα, αλλά και μας ενημέρωσε για την τιμή της στην χώρα μας.

Η Electra Glide Standard λοιπόν, θα μπορεί να γίνει δική σας στην ειδική τιμή των 27.990 ευρώ.



Διαβάστε παρακάτω και το πλήρες περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Harley-Davidson για την νέα τουριστική μοτοσυκλέτα.

«Εφοδιασμένη με το μυώδη κινητήρα Milwaukee-Eight 107, η νέα Electra Glide Standard είναι η νέα προσθήκη στη γκάμα μοτοσυκλετών της Harley-Davidson. Ένας αυθεντικός εκπρόσωπος της ταξιδιωτικής εμπειρίας Harley-Davidson, εμπνευσμένη από την ασύγκριτη παράδοση του ονόματος Electra Glide, παρέχει τη θεμελιώδη ταξιδιωτική εμπειρία της Grand American Touring, σχολής της Harley-Davidson. Η Electra Glide Standard αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στο 2019.

Για να προσφέρει τη μοναδική εμπειρία των λιτών touring μοτοσυκλετών χωρίς συμβιβασμούς στην οδήγηση, η Electra Glide Standard διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό, όλες τις νέες τεχνολογίες ελέγχου και ασφάλειας που περιλαμβάνονται στη σειρά Touring της  Harley-Davidson, όπως είναι το ηλεκτρονικό cruise control, τα ρυθμιζόμενα με το χέρι πίσω αμορτισέρ τεχνολογίας emulsion, το πιρούνι των 49 χιλ με διπλή κεκλιμένη βαλβίδα, τα συνδεδεμένα φρένα Reflex της Brembo και το σύστημα ABS. Η απουσία του συστήματος infotainment τονίζει τη λιτή σχεδίαση της μοτοσυκλέτας και επιτρέπει στον αναβάτη, να επικεντρώνει την προσοχή του στο δρόμο.



Στην Electra Glide Standard, ο κινητήρας Milwaukee Eight παρέχει την απόδοση και τα πλεονεκτήματα που περιμένουν οι αναβάτες από όλο τον κόσμο. Καλύπτει απόλυτα τις προσδοκίες τους, με γρήγορη απόκριση στο γκάζι και άφθονη ισχύ για εύκολες προσπεράσεις, καθώς και τον θρυλικό big twin ήχο της Harley-Davidson.»