Τα δύο νέα λογότυπα της Harley-Davidson

Harley-Davidson: Να τα νέα «ηλεκτρικά» λογότυπα!

Κατοχύρωσε δύο νέα λογότυπα η εταιρεία από το Milwaukee, μην αφήνοντας καμία αμφιβολία πλέον για τα μελλοντικά της σχέδια. Δείτε περισσότερα.

Οι άνθρωποι της Harley-Davidson έχουν σταματήσει προ πολλού να κρύβονται, όσον αφορά τα «ηλεκτρικά» σχέδια του μέλλοντος της. Με την Livewire ήδη στην παγκόσμια διάθεση και νέα μοντέλα να ετοιμάζονται, η εταιρεία προχώρησε στην καταχώρηση δύο νέων λογοτύπων.

Πιο συγκεκριμένα, και τα δύο λογότυπα φέρουν τον χαρακτηριστικό κεραυνό που συμβολίζει το ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ το ένα είναι κυκλικό (με τις λέξεις Harley-Davidson περιμετρικά τοποθετημένες) και το άλλο βασίζεται στην χαρακτηριστική ασπίδα της μάρκας, αλλά φέρει μόνο τα αρχικά H-D. Τα δύο λογότυπα κατατέθηκαν μάλιστα, στο Ευρωπαϊκό γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας, με ημερομηνία την χθεσινή, 3η Μαρτίου 2020.

Δεν έχει καταστεί ακόμα σαφές  πως η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα δύο λογότυπα π.χ. αν το καθένα θα τοποθετηθεί και σε συγκεκριμένη κατηγορία δικύκλων ή αν τα δύο θα είναι εναλλάξιμα μεταξύ τους. Όσον αφορά τα ηλεκτρικά μοντέλα που περιμένουμε από την Harley-Davidson, πρόκειται σίγουρα για ένα «μεσαίο» naked ή flat-track τύπου δίκυκλο, ένα ηλεκτρικό minibike αλλά και ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση. Η αλλαγή στην εταιρεία του Milwaukee συνεχίζεται και αναμένουμε με αγωνία τις επόμενες εξελίξεις…

(Εικόνες: Motorcycle.com)