Κάπως έτσι αναμένεται να είναι, η νέα Harley-Davidson των 350 κ.εκ., που βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης.

Harley-Davidson 350: Ξεκινά η παραγωγή

Στο επόμενο επίπεδο του Project της μικρής μοτοσυκλέτας, προχώρησε η Harley-Davidson με την φάση του σχεδιασμού να ολοκληρώνεται. Δείτε περισσότερα.

Είναι πολύ γνωστό πλέον, ότι η Harley-Davidson θα παράξει μια μοτοσυκλέτα στα 350 κ.εκ., την οποία και θα απευθύνει προφανώς σε ακόμα μεγαλύτερη μερίδα αναβατών παγκοσμίως. Τώρα το project περνά στο επόμενο επίπεδο, αφού υπεγράφη η έναρξη παραγωγής για την μοτοσυκλέτα.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ακόμη τι ακριβώς θα γίνει, πρόκειται για μια νέα συνεργασία της Harley-Davidson με την κινεζική εταιρεία Qianjiang, η οποία είναι στενός συνεργάτης της Benelli. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε πριν λίγες ώρες με μια ειδική τελετή, στην οποία έπεσαν και οι «τελευταίες υπογραφές», όπως θα λέγαμε και στην καθομιλουμένη.

Η νέα μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson θα βασίζεται μηχανολογικά στο Benelli BN302, αλλά με έναν κινητήρα 338 κ.εκ. που θα χρησιμοποιεί μεγαλύτερους σε διάμετρο κυλίνδρους. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς ακόμα να κυκλοφορήσουν πολλές λεπτομέρειες, φανταζόμαστε όμως ότι το μοντέλο θα είναι συμβατό με τις προδιαγραφές του διπλώματος A2 και θα έχει το δικό του, ξεχωριστό Harley-Davidson στυλ. Μέχρι να έχουμε στα χέρια μας κάτι πιο επίσημο, περιμένουμε. Η προσωρινή ονομασία που έχει δοθεί στο μοντέλο, είναι η «HD350 Project» που προφανώς συνδέεται άμεσα με την μάρκα και τον κυβισμό του μοντέλου.