Φωτογραφία από τον νέο χώρο της MV Agusta στην Ρώμη. Το εστιατόριο φαίνεται ξεκάθαρα.

H νέα αντιπροσωπεία MV Agusta στην Ρώμη έχει και εστιατόριο

Μια νεωτεριστική ιδέα έλαβε χώρα στην νέα αντιπροσωπεία στην Ρώμη, που συνδέει τις μοτοσυκλέτες με τις ιταλικές γαστριμαργικές εμπειρίες.

Η MV Agusta είναι γνωστό ότι έχει διευρύνει την εταιρική της φιλοσοφία, όχι μόνο στην κατασκευή μοτοσυκλετών αλλά και στην παροχή υπηρεσιών που, ουσιαστικά, βρίσκονται στην σφαίρα του lifestyle και της πολυτέλειας. Έχοντας προ πολλού αποφασίσει το κοινό στο οποίο απευθύνονται, η MV Agusta άνοιξε μια νέα αντιπροσωπεία στην Ρώμη, η οποία διαφέρει εμφατικά από… τον μέσο dealer μοτοσυκλέτας όπως τον ξέρουμε.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Πιο συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα MV Agusta Roma, είναι η πρώτη αντιπροσωπεία της μάρκας στην πρωτεύουσα της Ιταλίας που θα ενσωματώνει και καφέ-εστιατόριο. Με τον τρόπο αυτό, η εμπειρία της έκθεσης και της αγοράς μιας MV Agusta μοτοσυκλέτας σιγοντάρεται από τις γευστικές απολαύσεις της ιταλικής γαστρονομίας και του καφέ, στον ίδιο χώρο.
 
Το Project είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Timur Sardarov, επικεφαλής της MV Agusta, με τους επιχειρηματίες Maurizio και Stefano Celon. Ο Maurizio σχολίασε το γεγονός, λέγοντας: «Στο κατάστημα μας, τοποθετούμε το άτομο στο κέντρο του project μας, θεωρήσαμε σημαντικό να επαναπροσδιορίσουμε το μοντέλο εμπειρίας πελάτη για όσους επισκέπτονται τον χώρο μας, προσφέροντας πραγματικά μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις».
 
Ο Timur Sardarov είπε με την σειρά του: «Από μία από κοινού ιδέα, μια πραγματικά μοναδική πραγματικότητα γεννήθηκε, ένα κατάστημα MV Agusta με μια ταχύτητα παραπάνω, που θα προσφέρει νέα συναισθήματα στους πελάτες μας.» Εσάς, πως σας φαίνεται η ιδέα; Φαντάζεστε τους εαυτούς σας να έχετε μόλις παραγγείλει την MV Agusta σας και στην συνέχεια να το γιορτάζετε, τρώγοντας μια αυθεντική ιταλική πίτσα… στον ίδιο χώρο;
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »