Η βράβευση Benelli και Super Soco για το διαγωνισμό Best Moto 2021

Η Super Soco κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, αφού στην πρώτη της παρουσία στο διαγωνισμό Best Moto, απέσπασε δύο πρωτιές σε διαφορετικές κατηγορίες. Από την άλλη, η Benelli εξαργύρωσε τη δημοφιλία του TRK 502 με ένα ακόμα βραβείο στο διαγωνισμό Best Moto.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Με μεγάλη ταχύτητα και αυτονομία η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Super Soco TC MAX κατέκτησε την πρωτιά και στις δύο αυτές κατηγορίες.

Η ισχύς των 6,9 ίππων το ηλεκτροκινητήρα είναι ικανή ώστε να ωθήσει το μοντέλο στην τελική ταχύτητα των 95 χιλιομέτρων την ώρα. Μπορεί να διασχίσει μεγάλες αποστάσεις με άνεση σε όλες τις συνθήκες, καταρρίπτοντας και τον μύθο που την θέλει όχημα μόνο για την πόλη.

Η αφαιρούμενη μπαταρία του TC MAX έχει χωρητικότητα 45Ah και προσφέρει στο μοντέλο αυτονομία μέχρι και 110 χιλιόμετρα, ενώ η φόρτιση της διαρκεί από 5 ώρες έως 8 ώρες, με απλή φόρτιση.

Φυσικά το TRK 502 δεν θα μπορούσε να λείπει από τα βραβεία, αφού πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους Έλληνες αναβάτες για το Value for money χαρακτήρα της.

Τα βραβεία παρέλαβε ο Κύριος Κώστας Καμπράνης


*Η βράβευση έγινε ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

  • Motoway

    Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για 2η συνεχόμενη χρονιά, πέραν των χρηματοδοτικών και των υπόλοιπων παροχών, είμαστε η μόνη εταιρία που δίνει 4 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μοντέλα της.

     
  • Nικος

    Κύριε Καμπρανη η benelli έχει σχεδόν 2 χρονια να κάνει κάποιες προσφορές για τα δίκυκλα της .οι προσφορές είναι μηδαμινές.

     
  • Nικος

    Κύριε Καμπρανη θα ήθελα να σας πω ότι η εταιρεία σας θα έπρεπε να έχει περισσότερες προσφορές για τα δίκυκλα της.Ολες οι εταιρείες δίνουν κάτι παραπανω..εσείς έχετε να κάνετε προσφορές τουλάχιστον δύο χρόνια!