• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
To Ducati DesertX ετοιμάζεται για ντεμπούτο σε μια περίπου εβδομάδα.

To Ducati DesertX ετοιμάζεται για ντεμπούτο σε μια περίπου εβδομάδα.

Η Ducati πάει... Dubai για να παρουσιάσει τις μοτοσυκλέτες της

Ενδιαφέρων εμφανίζεται ο σχεδιασμός παρουσίασης των νέων μοντέλων της Ducati για το 2022, αφού η ιταλική μάρκα αποκάλυψε ένα χαρτί-έκπληξη.

DUCATI: κλείσε τώρα ένα test ride με Multistrada V4

Πιο συγκεκριμένα, η καθιερωμένη πλέον Ducati World Premiere θα ολοκληρωθεί στην Αραβία, όπου η Ducati θα παρουσιάσει όλα της τα μοντέλα, στα πλαίσια της Expo 2020 Dubai.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Παρουσίαση του DesertX στις 9 Δεκεμβρίου και παγκόσμιο preview στο Dubai

Όπως ξέρουμε ήδη, η Ducati έχει επιλέξει να παρουσιάσει ένα νέο On-Off  μοντέλο, με την ονομασία DesertX, στις 9 Δεκεμβρίου και στο τελευταίο επεισόδιο της World Premiere 2022. Όμως, τώρα η μάρκα μας ανακοινώνει ότι η παρουσίαση του DesertX θα γίνει, ταυτόχρονα, και στο Dubai, στην όπερα της πόλης και κάτω από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Burj Khalifa των 830 μέτρων. Στην παρουσίαση θα βρίσκονται ο πρόεδρος της Emilia-Romagna της Ιταλίας, Stefano Bonaccini και ο Fransesco Militia, αντιπρόεδρος παγκόσμιων πωλήσεων και After Sales της Ducati.
 

Παρουσίαση των μοτοσυκλετών της στην όπερα του Dubai

Οι ενέργειες της Ducati στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν θα τελειώσουν στην αποκάλυψη του DesertX, αφού για το διήμερο 9 και 10 Δεκεμβρίου, η ιταλική μάρκα θα έχει όλα της τα μοντέλα με φυσική παρουσία, στην όπερα του Dubai και στα πλαίσια της Expo 2020 έκθεσης, για να τα δουν οι ενδιαφερόμενοι αλλά και οι συμμετέχοντες της έκθεσης. Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι  στις 9 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, αλλά και πολλές άλλες ενέργειες, για την παρουσίαση της «Motor Valley» και της παράδοσης της ιταλικής βιομηχανίας αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας.
 

Παρέλαση στο Abu Dhabi για το Grand Prix της Formula 1

Στις 10 Δεκεμβρίου, τα οχήματα της Motor Valley θα ξεκινήσουν από το Dubai κάνοντας μια εντυπωσιακή παρέλαση, με προορισμό το Abu Dhabi, όπου θα πραγματοποιηθεί το Grand Prix της Formula 1, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »