Gianneas Moto: Επαναπροσδιορίζει το service

Gianneas Moto: Επαναπροσδιορίζει το service

Επειδή η συντήρηση της μοτοσυκλέτας δεν είναι απλή υπόθεση, αξίζει να εμπιστευτείς την τεχνογνωσία της Gianneas Moto.

Από το 1968 η Gianneas Moto δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Η εταιρεία εξειδικεύεται στα μοντέλα των εταιρειών Piaggio, Sym, Honda, Yamaha και Kymco, αλλά χάρη στην πολύχρονη εμπειρία και τη συνεχή εκπαίδευση είναι σε θέση να αναλάβουν οποιοδήποτε μοντέλο μοτοσυκλέτας ή scooter ανεξαρτήτως τύπου, χρονολογίας και κυβισμού. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μέσα από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Οποιαδήποτε συμβουλή τεχνικής φύσεως κι αν χρειαστείτε, η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία της Gianneas Moto είναι στη διάθεσή σας για να σας κατευθύνει αξιόπιστα και να δώσει δοκιμασμένες λύσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η εταιρεία εστιάζει στην αποτελεσματικότητα των εργασιών που πραγματοποιεί για το λόγο αυτό χρησιμοποιεί τα καλύτερα εργαλεία και όργανα μετρήσεων που μπορεί να προμηθευτεί ένας επαγγελματίας και φυσικά η επιλογή των προϊόντων και των ανταλλακτικών γίνεται με γνώμονα την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Έτσι μπορούν να εγγυηθούν για το αποτέλεσμα και είναι αυτό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει και να εξελίσσεται συνεχώς.
Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο της Gianneas Moto στο Περιστέρι μπορείτε να βρείτε ακόμα ανταλλακτικά και αναλώσιμα για να είναι το δίκυκλό σας πάντα «σε φόρμα», καθώς και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ που θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση και τις επιδόσεις της καλής σας, αλλά και είδη ένδυσης αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντινουπόλεως 138, Περιστέρι

Τηλ.: 210 9901808

Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 - 19:30

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »